Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi Caddy Spreman za sve što slijedi

Novi Caddy

Službeni partner vašeg svakodnevnog života 

Pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan - novi Caddy sada je još i više spreman na sve ono što vam život donosi. Kako vašim željama ništa ne bi stajalo na putu, novi se Caddy svaki dan iznova prilagođava. S novim fleksibilnim konceptom sjedala s mogućnošću vađenja spremni ste za sve neočekivane promjene planova. Uz najnovije sustave potpora vozite sigurno i udobno. Više o petoj generaciji Caddy modela možete saznati niže.

Novi Caddy Cargo

Mobilni rad u svakom smislu 

Radno mjesto budućnosti? Sad dolazi s četiri kotača. Zahvaljujući Innovision Cockpitu*, novi Caddy Cargo uvijek je savršeno povezan. A zahvaljujući svom opcijski sklopivom suvozačkom sjedalu pretvara se u mobilni ured s praktičnim radnim prostorom za tren oka. Standardno pouzdan, prilagodljiv i napredan - Novi Caddy Cargo je idealan partner koji vam je potreban za praktično i profesionalno obavljanje svakodnevnih poslova. Više o petoj generaciji modela Caddy Cargo otkrijte klikom na poveznicu niže.

Zanima vas konkretna ponuda za željeni Caddy model ili imate dodatnih pitanja - naši ovlašteni partneri su tu za vas!

Novi Caddy: Potrošnja goriva u l/100km: kombinirana između 4.8 i 6.7, emisija CO2 u g/km: kombinirana između 126 i 153. Na slici je prikazan model s dodatnom opremom. Slika je simbolična. 
Novi Caddy Cargo: * Dodatna oprema uz nadoplatu. Dostupno samo u kombinaciji s kompatibilnim infotainment sustavom. Na slici je prikazan model s dodatnom opremom. Slika je simbolična.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim