Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy Van. 100% isplativ. Bogato opremljen Caddy Van, uz 100% odbitka PDV-a!

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja.

S Caddy Vanom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. 

Iskoritstite ovu priliku i odvezite svoj novi, bogato opremljen Caddy Van koji u serijskoj opremi dolazi s inovativnim sustavima potpore u vožnjiputnim računalomtempomatom i drugim korisnim rješenjima.

Caddy Van nudi i odličnu pogodnost za 100% odbitka PDV-a te plaćanje u 3 rate kroz 3 godine uz 0 % kamata.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim