Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy - isporuka odmah

Jeste li spremni odgovoriti na sve izazove koje vaš posao stavlja pred vas?  Pripremili smo za vas posebnu ponudu modela Caddy Van i Caddy Furgon, dostupnih za isporuku odmah!

Iskoristite priliku i iskoristite odlične pogodnosti:

  • financiranje na trećine
  • odbitak 100% PDV-a
  • i 0% kamata

Klikom na Pretragu partnera možete odabrati trgovca koji vam je najbliži ili koji vam najviše odgovara te saznati sve dodatne detalje. Požurite jer je ponuda ograničena i traje do isteka zaliha. 

Informativna ponuda Porsche leasing d.o.o. u tarifi 3/3 Volks-Wa-Gen 01/2017. Za financiranje u valuti EUR (obračunato po prodajnom tečaju RBA za devize na dan 03.02.2020.) putem financijskog leasinga s trajanjem ugovora od 24 mj., otkupnim ratama od: 1.124 kn, s kamatom i troškom obrade od 0; po modelima: cijena vozila VW CADDY COMBI VAN: 154.355,20 kn, učešće: 51.446,56 kn, godišnja rata: 50.894,60 kn, ukupna naknada za leasing: 154.355,20 kn; cijena vozila VW CADDY FURGON: 149.970,13 kn; učešće: 49.985,04 kn; godišnja rata: 49.430,78 kn; ukupna naknada za leasing: 149.970,13 kn. Ova tarifa se ne može kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga. Na slici su prikazani modeli s dodatnom opremom. Slika je simbolična.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim