Profesionalci kojima vjerujete.

U posebnoj ponudi.

U svakom poslu najvažnije je da se možete pouzdati u dobrog partnera. Upravo zato odaberite jedno od vozila iz palete Volkswagen gospodarskih vozila. Naši profesionalci odgovorit će na sve vaše zahtjeve raznovrsnom ponudom modela s vrhunskim performansama, najsuvremenijim sustavima sigurnosti i potpore za vozača. sada ih možete pronaći u posebnoj ponudi uz bonus do 12.000 kuna.

 

*TARIFA VW GOSPODARSKA BONUS 03/2019.- za financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke VW gospodarska vozila s PDV-om u iznosu od 8.000 kn za model CADDY VAN, u iznosu od 9.000 kn za model CADDY FURGON te u iznosu od 12.000 kn za modele T6 i CRAFTER. U slučaju prijevremenog prestanka ugovora o leasingu (raskidom/prijevremena otplata), a zbog nedostizanja min. trajanja ugovora od 48 mj., Porsche leasing d.o.o. ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete u visini bonusa, i to ovisno o ostvarenom trajanju ugovora o leasingu. Plaćanje u HRK prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za velike kupce, taxi, rent a car i auto škole. Slika je simbolična.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Aktualne ponude Sve na jednom mjestu