Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Crafter je „International van of the Year 2017“

23.09.2016
  • Kombi Crafter, koji je neovisno dizajniran i proizveden, proglašen je najboljim lakim gospodarskim vozilom 2017. godine
  • Razvijen je u skladu sa željama kupaca, a odabrali su ga stručnjaci
  • Ekonomičnost, funkcionalnost i prikladnost za svakodnevno korištenje - novi Crafter oduševljava svim svojim značajkama

Hannover, 21. rujna 2016. godine - Međunarodni žiri novinara za gospodarska vozila iz 24 europskih zemalja odabrao je novi Crafter: Bullijev novorazvijeni veliki brat marke Volkswagen gospodarska vozila najbolji je transportni kombi godine za 2017. godinu.

Potpuno neovisno razvijeni i proizvedeni Crafter, koji je dizajniran kako bi udovoljio željama kupaca te posjeduje niz inovacija i svestranih sustava potpore za vozača, pobijedio je na ovome prestižnom natjecanju i prije no što je samo vozilo lansirano.

Dr. Eckhard Scholz, predsjednik upravnog odbora marke Volkswagen gospodarska vozila, sinoć je primio nagradu iz ruku predsjednika žirija, Jarlatha Sweeneyja, na ovogodišnjem sajmu IAA Gospodarska vozila u Hannoveru: "Nakon lanjske serije T vozila, oduševljeni smo što ovu posebnu nagradu sada također primamo za novi Crafter. Ponosni smo na naš najnoviji proizvod te na naš tim, čijim je predanim radom Crafter postao najbolji veliki transportni kombi. Ova će nam nagrada koristiti kako bismo mu mogli omogućiti uspješno lansiranje."