Amortizacijsko sjedalo ergoComfort

Jedini model s amortizacijskim sjedalom ergoComfort koje nudi optimalnu zaštitu kralježnice zahvaljujući amortizaciji udaraca uvjetovanih kolnikom i namještanju sjedala u 20 položaja. Kombinacija manualnih i električnih namještanja omogućuje nestupnjevito namještanje u skladu sa smjernicom Udruge za zdravlje kralježnice.² Po želji su dostupni grijanje i funkcija masaže.

¹ Dodatna oprema uz nadoplatu.
² 26.11.2015. godine sjedalo ergoComfort dobilo je oznaku kakvoće Udruge za zdravlje kralježnice od Udruge njemačkih škola za kralježnicu i Foruma za zdravlje kralježnice - bolji život.

Pretinci za odlaganje

Prava veličina ne očituje se samo u dobro osmišljenim detaljima: gotovo sve što vam treba u radnoj svakodnevici naći će svoje mjesto u novom Crafteru. Tako su vozaču i suvozaču dostupne praktične mogućnosti odlaganja za mobilni telefon, laptop i tablet te boce i čaše. Mislili smo i na pretince za odlaganje sklopivog metra, džepne svjetiljke, sunčanih naočala, registratora, radnih rukavica i brojnih drugih stvari.

Sučelja i priključci

Ovdje pojam mobilnog radnog mjesta dobiva sasvim novo značenje: opremljeni handsfree sustavom, USB sučeljem i brojnim utičnicama za punjenje mobilnih uređaja i baterija za alat, u novom Crafteru ostat ćete uspješni u poslu i dok ste na putu.

Grijano višenamjensko kožno kolo upravljača

Ne samo da dobro naliježe u ruci već nudi i visoku razinu udobnosti prilikom rukovanja: pritiskom na tipku možete između ostalog upravljati radiouređajem, navigacijskim sustavom, mobilnim telefonom i uređajem za reguliranje brzine.

Dodatna oprema uz nadoplatu.

Preglednost

Izuzetno uski A stupovi u novom Crafteru jamče dobru preglednost i vidljivost prema naprijed.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Novi Crafter
Od Kn 187.823,- uključujući PDV ? Od Kn 150.258,- bez PDV-a ?

Novi Crafter. 100% nov. 100% orijentiran na vozača.