TDI motori

Novorazvijeni TDI motori ispunjavaju visoke zahtjeve na području snage. Velika kilometraža, učinkovitost i radna sigurnost postižu se čak i kod ekstremnih profila vožnje kao što je dostava. Svi motori oduševljavaju niskom potrošnjom goriva.

Novi Crafter dostupan je u sljedećim kombinacijama motora i pogona: kao 2,0 l TDI motor (75 kW/102 KS, 300 Nm) s prednjim pogonom, kao 2,0 l TDI motor (90 kW/122 KS, 300 Nm)¹ sa stražnjim pogonom, kao 2,0 l TDI motor (103 kW/140 KS, 340 Nm) s prednjim i stražnjim pogonom te pogonom na sve kotače 4MOTION i kao 2,0 l TDI motor (130 kW/177 KS, 410 Nm) s prednjim i stražnjim pogonom te pogonom na sve kotače 4MOTION.

¹ Uvodi se kasnije.

Prednji pogon

Može puno toga podnijeti: zahvaljujući poprečno ugrađenom motoru novi Crafter s prednjim pogonom može se pohvaliti najvećom visinom teretnog prostora i najvećim volumenom utovara u klasi.

Stražnji pogon

Dok drugi dosežu svoje granice, ona ih pomiče: varijanta sa stražnjim pogonom svladava visoka opterećenja prikolice te oduševljava najboljom trakcijom i pri punom opterećenju.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Izuzetno izdržljiv: neovisno o tome radi li se o skliskim gradilištima, neasfaltiranim šumskim putevima ili ekstremnim uzbrdicama - u varijanti s pogonom na sve kotače 4MOTION novi Crafter impresionira pouzdanom trakcijom i najboljim praćenjem pravca na svakom terenu.

8-stupanjski automatski mjenjač za idealne promjene stupnjeva prijenosa

8-stupanjski automatski mjenjač¹ posebno je prilagođen voznim svojstvima novog Craftera te vam omogućuje komforan i štedljiv način vožnje i tijekom gradske start-stop dostave. 8-stupanjski automatski mjenjač jedini je mjenjač u klasi koji se može kombinirati s prednjim i stražnjim pogonom te pogonom na sve kotače 4MOTION.²

¹ Dodatna oprema uz nadoplatu.
² Uvodi se kasnije.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Novi Crafter
Od Kn 187.823,- uključujući PDV ? Od Kn 150.258,- bez PDV-a ?

Novi Crafter. 100% nov. 100% orijentiran na vozača.