TDI motori

Najnovija generacija motora sa svakim vam agregatom nudi posebno nisku potrošnju goriva, i to bez uštede po pitanju užitka u vožnji. Posebno snažnim i istovremeno štedljivim pokazao se 2,0 l TDI motor sa 150 kW/204 KS.

TSI motori

Odaberite između 2,0 l TSI motora sa 110 kW/150 KS i 2,0 l TSI motora sa 150 kW/204 KS. Oba motora raspolažu izravnim ubrizgavanjem i turbopunjačem na ispušne plinove.

BlueMotion Technology

Volkswagen modeli sa sustavom BlueMotion Technology slijede ideju "Think Blue." : stoga se svaki novi motor s normom Euro 6 serijski oprema start-stop sustavom, rekuperacijom energije kočenja, potporom za kretanje uzbrdo i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem.

Start-stop sustav
Automatski isključuje motor u praznom hodu kada je vozilo opremljeno ručnim mjenjačem i kada je spojka odvojena, primjerice kod crvenog svjetla na semaforu. Za pokretanje je dovoljan pritisak na spojku i motor će se ponovno pokrenuti.

Rekuperacija energije kočenja
Naknadno punjenje akumulatora vozila tijekom faza gibanja uslijed inercije i kočenja rasterećuje motor i time smanjuje potrošnju goriva.

Optimizirane gume sa smanjenim trošenjem
Transporter dolazi u dodir s cestom preko optimiziranih guma sa smanjenim trošenjem. Niski otpor pri kotrljanju odnosno malo trošenje guma smanjuje potrošnju goriva, a time i emisije CO2.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Multivan