Komforna sjedala s potporom za kralježnicu 

Ergonomska sjedala za vozača i suvozača namjestiva po visini opremljena su naslonima za ruke i potporom za kralježnicu. Potpore za kralježnicu po želji mogu biti električki namjestive. 

Pojedinačna sjedala s mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva

Želite li da budu okrenuta suprotno smjeru vožnje, pojedinačna sjedala u drugom redu možete okrenuti u samo jednom potezu, a da ih pritom ne morate premještati. Pojedinačna sjedala mogu se okrenuti za 360 stupnjeva u oba smjera.

Serijska oprema kod modela Multivan Comfortline i Highline.
Dodatna oprema uz nadoplatu za model Multivan Trendline.
Pozor: ako kod modela Multivan Comfortline ili Highline umjesto klupe s 3 sjedala naručite dva pojedinačna sjedala, tada ova sjedala nemaju mogućnost okretanja. 

Stražnja klupa s 3 sjedala od kože

U kombinaciji s presvlakama sjedala od kože "Nappa"1 i Alcantare2 površina za sjedenje dobiva izražene obrise za bolju bočnu stabilnost.

¹ Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od kože "Nappa".
² Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od Alcantare.
Serijska oprema kod modela Multivan Highline. Dodatna oprema za model Multivan Comfortline. Nije dostupno za Multivan Trendline. 

Višenamjenski stolić

Osim okrugle površine za odlaganje ovaj stolić po želji nudi brojne pretince za odlaganje malih i velikih putnih potrepština. Ako se ne koristi, ploča stolića se može zakrenuti za 90 stupnjeva, sklopiti i spustiti u postolje stolića. Zatim se višenamjenski stolić na dvjema dodatnim srednjim vodilicama može pogurati između pojedinačnih sjedala.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Multivan Comfortline i Highline.
Nije dostupno za Multivan Trendline. 

Sustav vodilica

Putnički prostor i prtljažnik možete urediti potpuno u skladu s vašim potrebama na površini od 5,8 m² (kod kratkog međuosovinskog razmaka) odnosno 6,7 m² (kod dugog međuosovinskog razmaka1). Serijski inteligentni sustav vodilica omogućuje naime jednostavno i gotovo nestupnjevito pomicanje stražnje klupe s 3 sjedala i pojedinačnih sjedala. Jednostavno uklanjanje pokrova vodilica olakšava montažu i demontažu klupe s 3 sjedala i pojedinačnih sjedala2

1 S dugim međuosovinskim razmakom dostupan je samo Multivan Comfortline.
2 Pojedinačna sjedala dio su serijske opreme kod modela Multivan Comfortline i Highline. Dodatna oprema uz nadoplatu kod modela Multivan Trendline. 

Okretno sjedalo s integriranom dječjom sjedalicom

Ovo opcijsko pojedinačno sjedalo s naslonima za ruke može se brzo i jednostavno pretvoriti iz pravog sjedala za odrasle sa sigurnosnim pojasom učvršćenim u 3 točke u robusnu dječju sjedalicu i okrenuti u željenom smjeru. 

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Multivan Trendline, Comfortline i Highline. 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Multivan