Klima-uređaj "Climatic"

Poluautomatski klima-uređaj "Climatic" raspolaže senzorom u unutrašnjosti te neprestano usklađuje unutrašnju temperaturu sa željenim stupnjem topline u vozačevoj kabini. Dodatno se optimalno raspodjeljuje zrak u putničkom prostoru.

Serijska oprema kod modela Multivan Comfortline i Trendline. 

Klima-uređaj "Climatronic"

Ovaj sustav nudi 3-zonsku regulaciju temperature za vozača, suvozača i putnike u putničkom prostoru. On prepoznaje jakost sunčevog zračenja i vanjsku temperaturu te sukladno tome dovodi više ili manje hladnog zraka. Automatsko uključivanje zatvorenog optoka zraka sa senzorom kakvoće zraka rezultira ugodnom klimom.

Serijska oprema kod modela Multivan Highline.

Grijanje vjetrobranskog stakla

Opcijsko grijanje vjetrobranskog stakla osigurava dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uvjetima.

Kod modela Multivan Trendline i Comfortline dostupno samo u kombinaciji s paketom Svjetlo & vidljivost. Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Multivan Trendline i Comfortline. 

Grijanje vozila u mirovanju

Grijanje vozila u mirovanju po želji radi neovisno o sustavu grijanja i prozračivanja, a njime se može rukovati i preko polja za rukovanje i preko daljinskog upravljača na radiosignal. Po želji je dostupan i dodatni vodeni sustav grijanja.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Multivan Trendline, Comfortline i Highline.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Multivan