Izbornik
Zatvoriti izbornik

Multivan 6.1

Cijena od (uključujući PDV)
77.733 € 585.679,14 HRK
Cijena od (bez PDV-a)
60.709 € 457.411,06 HRK
Snaga motora (kW)
110 - 150
kW
Snaga motora (PS)
150 - 204
KS
Potrošnja goriva
7,5 - 9,0
l/100 km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Najnovija verzija ikone

Možemo li nešto što je savršeno učiti još boljim? Možemo pokušati: Ova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih značajki. Ova inovativna pratnja na svim vašim putovanjima opremljena je najmodernijim infotainment sustavima, sustavima potpore vozaču kao i sigurnosnim sustavima uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost zbog kojeg je toliko obožavan. Robusni i prostrani Multivan 6.1: svestrano gospodarsko vozilo za sve - čiji je život uvijek u pokretu.

Unutrašnjost 6.1

Budućnost na prvi pogled: Pored novog, opcijski dostupnog, velikog digitalnog cockpita sa zaslonom od 26 cm (10,25") unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sustavima, uključujući 23 cm (9,2") veliki dodirni zaslon na središnjoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna potpora za lumbalni dio kralježnice pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Digitalni prikaz 6.1

Vaš novi kontrolni centar Digitalni cockpit

Brzinomjer budućnosti: na zahtjev, klasični zaslon na Comfortlineu može se zamijeniti za 26 cm (10,25 inča) velikim zaslonom visoke rezolucije i samosvjetlećim zaslonom - na Highlineu je to čak i standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i spremnik goriva.

Vaša infotainment centrala Navigacijski sustav Discover Pro

Bez obzira želite li telefonirati tijekom vožnje, saznati aktualne informacije o stanju u prometu ili pak jednostavno uživati u omiljenoj glazbi - opcijski dostupan navigacijski sustav "Discover Pro" ispunit će sve vaše želje. Pri tome je iznimno jednostavan za korištenje - primjerice gestama, a ostaje vaš kanal prema mnoštvu korisnih informacija koje će vam olakšati vožnju.

Vaš pristup u svijet inovativnih online usluga Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama "We Connect"1, kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sustava. Prema željama, povezani ste s internetom tijekom vaše vožnje. S "We Connect"1 očekuju vas značajke koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktualne informacije o stanju na cestama, updatei karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Udobnost 6.1

Neka vam bude udobno u vašem Multivanu 6.1: Opsežna i značajno proširena standardna oprema, kao i udobni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju, kao što biste to osjetili na osobnom automobilu. Tako možete svakodnevno uživati u opuštenoj vožnji za volanom.

Elektromehaničko upravljanje

S lakoćom do odredišta

Elektromehaničko upravljanje u Multivanu 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim vozačkim situacijama. Pored toga, inovativni servo-koncept čini osnovu za najmodernije sustave pomoći vozaču u Multivanu 6.1.

Sjedala

Najudobnije mjesto

Multivan 6.1 ima tvornički iznimno udobna sjedala s opcionalno dostupnim, električno podesivim sjedalima s četverosmjernom potporom za lumbalni dio leđa. Jedinstveno: pojedinačna sjedala koja su dostupna u vozilu mogu se okretati i pomicati u bilo kojem trenutku.

Sučelje za mobitele "Comfort"

Najbolje povezani.

Serijski dostupno sučelje za mobilne telefone "Comfort" olakšava vam svakodnevnu komunikaciju i pri tome bežično puni vaš mobitel. Vaše ruke ostaju tamo gdje i trebaju biti: za upravljačem.

Vozna dinamika 6.1

Visoko učinkovita tehnologija motora u Multivanu 6.1 odlikuje se performansama, vučnom snagom i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i želite uživati u dinamici vožnje na visokoj razini.

Motori

Definicija snage.

Multivan 6.1 je dostupan s različitim kombinacijama motora i mjenjača. Opcijski dostupan automatski mjenjač DSG doprinosi osjećaju neprekidne snage i učinit će vožnju udobnijom i štedljivijom. S dostupnim pogonom na sve kotače 4MOTION Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim