Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Multivan 6.1

 

Cijena od (uključujući PDV)
393.117,-
Cijena od (bez PDV-a)
254.482,-
Snaga motora (kW)
81 - 146
kW
Snaga motora (PS)
110 - 199
KS
Potrošnja goriva
6,2 - 8,8
l/100km

Najnovija verzija ikone

Možemo li nešto što je savršeno učiti još boljim? Možemo pokušati: Ova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih značajki. Ova inovativna pratnja na svim vašim putovanjima opremljena je najmodernijim infotainment sustavima, sustavima potpore vozaču kao i sigurnosnim sustavima uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost zbog kojeg je toliko obožavan. Robusni i prostrani Multivan 6.1: svestrano gospodarsko vozilo za sve - čiji je život uvijek u pokretu.

Unutrašnjost 6.1

Budućnost na prvi pogled: Pored novog, opcijski dostupnog, velikog digitalnog cockpita sa zaslonom od 26 cm (10,25") unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sustavima, uključujući 23 cm (9,2") veliki dodirni zaslon na središnjoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna potpora za lumbalni dio kralježnice pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Digitalni prikaz 6.1

Vaš novi kontrolni centar Digitalni cockpit

Brzinomjer budućnosti: na zahtjev, klasični zaslon na Comfortlineu može se zamijeniti za 26 cm (10,25 inča) velikim zaslonom visoke rezolucije i samosvjetlećim zaslonom - na Highlineu je to čak i standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i spremnik goriva.

Vaša infotainment centrala Navigacijski sustav Discover Pro

Bez obzira želite li telefonirati tijekom vožnje, saznati aktualne informacije o stanju u prometu ili pak jednostavno uživati u omiljenoj glazbi - opcijski dostupan navigacijski sustav "Discover Pro" ispunit će sve vaše želje. Pri tome je iznimno jednostavan za korištenje - primjerice gestama, a ostaje vaš kanal prema mnoštvu korisnih informacija koje će vam olakšati vožnju.

Vaš pristup u svijet inovativnih online usluga Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama "We Connect"1, kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sustava. Prema željama, povezani ste s internetom tijekom vaše vožnje. S "We Connect"1 očekuju vas značajke koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktualne informacije o stanju na cestama, updatei karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije - vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Udobnost 6.1

Neka vam bude udobno u vašem Multivanu 6.1: Opsežna i značajno proširena standardna oprema, kao i udobni dodaci, doprinose jednostavnom upravljanju, kao što biste to osjetili na osobnom automobilu. Tako možete svakodnevno uživati u opuštenoj vožnji za volanom.

Elektromehaničko upravljanje

S lakoćom do odredišta

Elektromehaničko upravljanje u Multivanu 6.1 nudi vam aktivnu i prilagodljivu podršku u gotovo svim vozačkim situacijama. Pored toga, inovativni servo-koncept čini osnovu za najmodernije sustave pomoći vozaču u Multivanu 6.1.

Sjedala

Najudobnije mjesto

Multivan 6.1 ima tvornički iznimno udobna sjedala s opcionalno dostupnim, električno podesivim sjedalima s četverosmjernom potporom za lumbalni dio leđa. Jedinstveno: pojedinačna sjedala koja su dostupna u vozilu mogu se okretati i pomicati u bilo kojem trenutku.

Sučelje za mobitele "Comfort"

Najbolje povezani.

Serijski dostupno sučelje za mobilne telefone "Comfort" olakšava vam svakodnevnu komunikaciju i pri tome bežično puni vaš mobitel. Vaše ruke ostaju tamo gdje i trebaju biti: za upravljačem.

Vozna dinamika 6.1

Visoko učinkovita tehnologija motora u Multivanu 6.1 odlikuje se performansama, vučnom snagom i ekonomičnošću. Savršen izbor ako puno putujete i želite uživati u dinamici vožnje na visokoj razini.

Motori

Definicija snage.

Multivan 6.1 je dostupan s različitim kombinacijama motora i mjenjača. Opcijski dostupan automatski mjenjač DSG doprinosi osjećaju neprekidne snage i učinit će vožnju udobnijom i štedljivijom. S dostupnim pogonom na sve kotače 4MOTION Multivan 6.1 ostaje najviše terensko vozilo u svojoj klasi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim