Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Putnička-Life vozila

Zahvaljujući njihovoj prostranosti putnička-Life vozila proizvođača Volkswagen gospodarska vozila optimalni su suputnici u slobodno vrijeme te su također idealni za profesionalan prijevoz putnika.

 

 

 

Caddy

Sve ostaje u obitelji.

Dvoje u kupovinu, petero na ljetni odmor, sedmero na dječji rođendan: Caddy prihvaća život onakvim kakav jest. Pouzdan, fleksibilan i svestran poput svojih prethodnika, ovaj je model sada − u četvrtoj generaciji − još udobniji i štedljiviji. Kao i obično, dostupan je s maksimalno sedam sjedala i dvama međuosovinskim razmacima. To ga čini posebnim i savršenim svestranim vozilom. U vozilu su uvijek prisutni radiouređaj i sučelje za mobilni telefon. Osim toga iskoristite prednosti serijskih sustava potpore za vozača kao što je multikolizijska kočnica ili sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi.

Caddy

Multivan

Veličanstven u šestoj generaciji.

Neće vas očarati samo iznimna prostranost i komforno iskorišten prostor − kvalitetna unutrašnja oprema s najmodernijim infotainment sustavima i naprednim sustavima potpore za vozača te učinkoviti motori također će ispuniti svaki zahtjev. Uživajte u maksimalnoj fleksibilnosti zahvaljujući inteligentnom sustavu vodilica: Multivan će se u samo nekoliko poteza prilagoditi vašim potrebama.

Multivan

Caravelle

Savršen shuttle prijevoz.

Već više od 30 godina Caravelle ispunjava najviše zahtjeve na području profesionalnog prijevoza putnika te impresionira udobnim dizajnom unutrašnjosti i najmodernijim infotainment sustavima − u kombinaciji sa savršeno osmišljenim, fleksibilnim radnim mjestom vozača. Od modela s 4 sjedala do modela s 9 sjedala na raspolaganju su odgovarajuće konfiguracije za različite zadatke shuttle prijevoza. Zahvaljujući niskoj potrošnji goriva Caravelle je i s ekonomskog aspekta savršeno shuttle prijevozno sredstvo.

Showroom