Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

T6 modeli

Original: "Bulli" je već više od 65 godina optimalan suputnik za najrazličitije zahtjeve u poslovnoj i privatnoj svakodnevici.

 

 

 

Transporter Furgon

Jedan kao nijedan drugi.

Transporter furgon raste sa svojim zadacima. Teretni prostor je više no ikada simbol funkcionalnosti i svestranosti. Uzorna obrada čini osnovu za učinkovit radni stroj koji je dorastao svojim zadacima. Dva međuosovinska razmaka i tri varijante krova nude volumen teretnog prostora do čak 9,3 m³ i opterećenje do čak 1,4 t. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze radiouređaj i sučelje za mobilni telefon te multikolizijska kočnica.

Showroom

Transporter Kombi

Oduševljava u svakodnevnoj primjeni.

Donijeti radnu snagu na cestu − to je zadatak modela Transporter Kombi. Ovaj model nudi prostor za čak devet osoba i mnoštvo teretnog prostora te oduševljava u svakodnevnoj primjeni. Robusne presvlake sjedala i gumena podna obloga sa zvučnom izolacijom posebno se lako održavaju. K tome su, zahvaljujući funkciji Easy Entry, ulazak i izlazak iz vozila za putnike na stražnjim sjedalima posebno udobni.

Showroom

Caravelle

Savršen shuttle prijevoz.

Već više od 30 godina Caravelle ispunjava najviše zahtjeve na području profesionalnog prijevoza putnika te impresionira udobnim dizajnom unutrašnjosti i najmodernijim infotainment sustavima − u kombinaciji sa savršeno osmišljenim, fleksibilnim radnim mjestom vozača. Od modela s 4 sjedala do modela s 9 sjedala na raspolaganju su odgovarajuće konfiguracije za različite zadatke shuttle prijevoza. Zahvaljujući niskoj potrošnji goriva Caravelle je i s ekonomskog aspekta savršeno shuttle prijevozno sredstvo.

Showroom

Multivan

Veličanstven u šestoj generaciji.

Neće vas očarati samo iznimna prostranost i komforno iskorišten prostor − kvalitetna unutrašnja oprema s najmodernijim infotainment sustavima i naprednim sustavima potpore za vozača te učinkoviti motori također će ispuniti svaki zahtjev. Uživajte u maksimalnoj fleksibilnosti zahvaljujući inteligentnom sustavu vodilica: Multivan će se u samo nekoliko poteza prilagoditi vašim potrebama.

Multivan

California

Na putu u vlastita četiri zida.

Neovisno o tome koristite li je svakodnevno ili na odmoru: California je idealno vozilo za slobodno vrijeme i kampiranje s kojim ćete se svugdje osjećati kao kod kuće. Pomoću serijskog platnenog krova u samo nekoliko poteza pretvorite model California u spavaonicu s čak četiri mjesta za spavanje. Veselite se učinkovitim motorima, izuzetno kvalitetnoj unutrašnjoj opremi te modernim infotainment sustavima i sustavima potpore za vozača.

California