Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Volkswagen Pickup

 

Pickup: Premium Zabava u vožnji: maksimalna

Amarok kombinira mobilnost na svim terenima, fleksibilnost i pouzdanost kao i nijedan drugi pickup: s pogonom na sve kotače 4MOTION; uz izvanrednu sigurnost na terenu, zahvaljujući posebnom off-road ABS-u i posebno koordiniranom programu elektroničke stabilizacije (ESP); s najširem teretnim prostorom u svojoj klasi; i posljednje, ali ne najmanje bitno, s izuzetno robusnim podvozjem koji nudi visoku stabilnost čak i u najtežim off-road situacijama. Tamo gdje drugi dosegnu svoja ograničenja, Amarok sa 6-cilindričnim turbodizelskim motorom još uvijek pomiče granice.

Provjerite naša pick-up vozila.

100% snage. 100% V6. Amarok

Beskompromisan na terenu. Temperamentan na asfaltu. Novi Amarok s V6 motorom objedinjuje sve što očekujete od ekskluzivnog svestranog vozila premium klase: atletski dizajn, robusnu izvedbu i mnoštvo snage.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim