Izbornik
Zatvoriti izbornik

Novi ID. Buzz Cargo Tehnički podaci

Novi ID. Buzz Cargo Tehnički podaci

Velik teretni prostor, digitalne značajke i potpuno električni: novi ID. Buzz Cargo nudi revolucionarnu komercijalnu mobilnost za gotovo sve branše. Zahvaljujući svojim impresivnim vrijednostima on je dorastao skoro svakom zadatku u radnoj svakodnevici. Od karoserije preko teretne površine pa sve do naprednog e-pogona: ovdje ćete pronaći sve važne brojke, dimenzije i podatke o snazi novog modela ID. Buzz Cargo.

Dužina, širina, opterećenje i sl. – tehnički podaci modela ID. Buzz Cargo

Dužina vozila u mm 4.712
Dužina vozila s kukom za vuču u mm 4.837
Širina vozila bez vanjskih zrcala u mm 1.985
Visina vozila u mm (H3) 1.932 – 1.953
Standardni međuosovinski razmak u mm 2.989
Maksimalni volumen utovara teretnog prostora u m³ 3,9 (1. red sjedala s pregradnom stijenkom)
Dužina podnice teretnog prostora u mm (L1) 2.208 (sa stražnjim poklopcem)

2.232 (s krilnim vratima)
Maksimalna utovarna širina u mm (B1, B2) 1.732 (maks. utovarna širina između kućišta kotača: 1.230)
Maksimalna utovarna visina u mm (H4) 1.257
Visina utovarnog ruba u mm (H2) 623
Maksimalno korisno opterećenje u kg 647 – 516
Maksimalno opterećenje prikolice u kg 1.000 (kočeno, pri usponu od 12 %)

750 (nekočeno)
Minimalni promjer zaokreta u m 11,09
Masa praznog vozila u kg 2.353 uključujući vozača¹

E-pogon: visokom tehnologijom u budućnost

Prikladan za svakodnevicu, dinamičan i uz isporuku neutralnu u pogledu emisija CO22: moderan e-pogon modela ID. Buzz Cargo postavlja nova mjerila za Volkswagen gospodarska vozila. E-motor koji je kompaktno ugrađen u stražnjem dijelu vozila daje snagu od maksimalno 150 kW. Baterija s neto sadržajem energije od 77 kWh jamči da ćete se modelom ID. Buzz Cargo moći odvesti oko 420 kilometara3 bez naknadnog punjenja baterije. Zahvaljujući impresivnim karakteristikama inovativni visokotehnološki pogon novog modela ID. Buzz Cargo svladat će gotovo sve izazove poslovne svakodnevice.

Baterija

Brzo punjenje, velik doseg i pametna rješenja za punjenje omogućuju visoku razinu prikladnosti za svakodnevicu u komercijalne svrhe: litij-ionska visokonaponska baterija u podnici novog modela ID. Buzz Cargo donosi neto sadržaj energije od 77 kWh (bruto: 82 kWh). Tako ćete prijeći oko 420 kilometara3, a da pritom nećete morati tražiti stanicu za punjenje. Snaga kod uobičajenog punjenja (AC), npr. na wallboxima kao što je ID. Charger4, iznosi maksimalno 11 kW. Kod brzog punjenja (DC) maksimalna snaga punjenja iznosi do 170 kW. Kako bi postupak punjenja bio još lakši, zahvaljujući Plug & Charge tehnologiji5 ubuduće ćete morati samo utaknuti kabel za punjenje i vaše će se vozilo puniti. Kod ove tehnologije vaši će se podaci za autorizaciju pohraniti u automobilu. Nakon toga će stanica za punjenje automatski prepoznati tko ste - što je veliki plus u pogledu komfora. Ova će se tehnologija postupno uvoditi putem norme certificirane u skladu s ISO standardima kako biste u budućnosti mogli upotrebljavati sve više Plug & Charge5 stanica za punjenje.

Elektromotor

Dinamično kroz radnu svakodnevicu: inovativni e-motor novog modela ID. Buzz Cargo oduševljava maksimalnom snagom od 150 kW. Ugrađen je vrlo kompaktno u stražnjoj osovini i pogoni je. Uz najveću brzinu od 145 km/h ID. Buzz Cargo spreman je za gotovo sve zadatke moderne komercijalne mobilnosti. Njegov snažni e-pogon bez ikakvih poteškoća omogućava opterećenja prikolice do 1.000 kg na opcijski dostupnom mehanizmu za vuču. S odmah raspoloživim okretnim momentom od 310 Nm pretvara ID. Buzz Cargo u vrlo dinamično vozilo koje objedinjuje agilnost i okretnost: zahvaljujući malom promjeru zaokreta od samo 11,1 metar novim modelom ID. Buzz Cargo odlično ćete manevrirati i uskim ulicama u velegradu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim