Punjenje na opcijski dostupnoj wallbox punionici

Prirodna evolucija postupka punjenja e-vozila za vaš dom

Preporučljivo je instalirati vlastitu stanicu za punjenje tamo gdje će vaš e-Crafter duže stajati: na primjer, u garaži vaše zgrade. Uz opcionalnu wallbox punionicu, vozilo možete brže napuniti. Naš partner za suradnju MOON također nudi stanice za punjenje i instalaciju kao praktičan i kompletan paket.

Izmjenična struja

Putem opcijski dostupne wallbox punionice novi e-Crafter će se napuniti u cca. 5 sati i 20 minuta s maksimalnom snagom punjenja od 7,2 kW. Zahvaljujući dodatnom, inteligentnom upravljanju opterećenjem učinkovito se može puniti veća flota vozila u kojima je dostupan fotonaponski sustav. 

Otkrijte buduću infrastrukturu za punjenje tvrtke MOON, davatelja usluga koje e-mobilnost čine svakodnevno dostupnom:

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim