Punjenje na opcijski dostupnoj wallbox punionici

Prirodna evolucija postupka punjenja e-vozila za vaš dom

Preporučljivo je instalirati vlastitu stanicu za punjenje tamo gdje će vaš e-Crafter duže stajati: na primjer, u garaži vaše zgrade. Uz opcionalnu wallbox punionicu, vozilo možete brže napuniti. Naš partner za suradnju MOON također nudi stanice za punjenje i instalaciju kao praktičan i kompletan paket.

Izmjenična struja

Putem opcijski dostupne wallbox punionice novi e-Crafter će se napuniti u cca. 5 sati i 20 minuta s maksimalnom snagom punjenja od 7,2 kW. Zahvaljujući dodatnom, inteligentnom upravljanju opterećenjem učinkovito se može puniti veća flota vozila u kojima je dostupan fotonaponski sustav. 

Otkrijte buduću infrastrukturu za punjenje tvrtke MOON, davatelja usluga koje e-mobilnost čine svakodnevno dostupnom:

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim