CCS brzo punjenje

Punjenje na putu

Zahvaljujući kombiniranom sustavu punjenja (CCS) litij-ionsku bateriju možete puniti istosmjernom i izmjeničnom strujom. To omogućuje punjenje na javnim CCS postajama za brzo punjenje i na zidnim kutijama u vlasništvu tvrtke.

Istosmjerna struja

Na javnim CCS punionicama jednostavno ćete napuniti bateriju vašeg e-Craftera. Već sada omogućuju snagu punjenja od 40 kW i u cca. 45 minuta će napuniti litij-ionsku bateriju do 80% kapaciteta. U budućnosti će se isporučivati punionice sa čak 350 kW snage punjenja istosmjernom strujom. 

1 Vrijeme punjenja se ostvaruje na javnim punionicama i serijskim CCS brzim punionicama. Kombinirana potrošnja struje: 21,5 kWh/100 km (odnosno 215 Wh/km)
CO2-emisije: 0 g/km (odnosi se na emisiju CO2 tijekom vožnje, ukupne emisije CO2 ovise o podrijetlu električne energije).

Otkrijte buduću infrastrukturu za punjenje tvrtke MOON, davatelja usluga koje e-mobilnost čine svakodnevno dostupnom:

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim