CCS brzo punjenje

Punjenje na putu

Zahvaljujući kombiniranom sustavu punjenja (CCS) litij-ionsku bateriju možete puniti istosmjernom i izmjeničnom strujom. To omogućuje punjenje na javnim CCS postajama za brzo punjenje i na zidnim kutijama u vlasništvu tvrtke.

Istosmjerna struja

Na javnim CCS punionicama jednostavno ćete napuniti bateriju vašeg e-Craftera. Već sada omogućuju snagu punjenja od 40 kW i u cca. 45 minuta će napuniti litij-ionsku bateriju do 80% kapaciteta. U budućnosti će se isporučivati punionice sa čak 350 kW snage punjenja istosmjernom strujom. 

1 Vrijeme punjenja se ostvaruje na javnim punionicama i serijskim CCS brzim punionicama. Kombinirana potrošnja struje: 21,5 kWh/100 km (odnosno 215 Wh/km)
CO2-emisije: 0 g/km (odnosi se na emisiju CO2 tijekom vožnje, ukupne emisije CO2 ovise o podrijetlu električne energije).

Otkrijte buduću infrastrukturu za punjenje tvrtke MOON, davatelja usluga koje e-mobilnost čine svakodnevno dostupnom:

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim