Izbornik
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

Električan, praktičan, inovativan. Budućnost gospodarskih vozila.

e-Crafter savladava zadatke sutrašnjice - već danas. Pritom nudi jednako velik utovarni prostor, baš kao što biste to i očekivali od Craftera budućnosti. 

Doživite e-Crafter na fotografijama

Volumen utovarnog prostora

Utovarite teret bez problema

Za kurirske i dostavne službe je svaki centimetar utovarnog prostora važan. Zato je važno znati da e-Crafter nudi mnoštvo prostora za sve pošiljke i da je njegova baterija smještena ispod kontrukcije vozila, što štedi dosta prostora. e-Crafter vam stavlja 10,7m3 na raspolaganje s visiom utovarnog prostora od 1.861 mm. 

Korisna nosivost

Rješava tonu zadataka

Malo koji zadatak je pretežan za e-Craftera. Specijalno kreiran za postrebe dostavnih službi, na raspolaganju vam je nosivost od 975 kg. 

Elektromotor

Ubrzajte svaki posao

Električni motor snage 100 kW/136 KS donosi maksimalni okretni moment od 290 Nm.

 

Baterije

Uvijek korak ispred

Uz električno vozilo e-Crafter vaša tvrtka nije samo jedan korak ispred drugih. Litij-ionske baterije imaju doseg do 173 km, a to će vam biti dostatno za gusto popunjen raspored. Kada se tijekom dana odlučite da je vrijeme za pauzu, na CCS punionicama snage 40 kW ćete napuniti baterije za 45 minuta - do 80%. 

Kombinacija najboljih značajki

Uvodimo progresivne značajke. Zadržavamo dokazano dobre.

Robusna, ekonomična, snažna - i fleksibilna unatoč prijetnji zabrane vožnje u središtu grada. E-Crafter nudi vam sve prednosti električnog pogona. I sve prednosti konvencionalnog gospodarskog vozila. Uvjerljivi argumenti, zar ne?

Individualne dorade i preinake

Savršeno spreman za gotovo sve zadatke.

Kako biste na svaki zadatak odgovorili spremni, potrebna vam je prava oprema. To se odnosi i na automobil, koji će biti savršeno opremljen za sve zahtjeve. Tako se mogu ostvariti sva tražena rješenja za vaše vozilo: od vozila s hladnjakom, do vozila za hitnu pomoć ili prijevozno sredstvo za invalide. Sve je moguće. 

Doznajte više

Promišljeno do posljednjeg detalja

Snažna elektronika, električni motor, CCS brzo punjenje: otkrijte koje inovativne tehnologije čine e-Crafter tako jakim i učinkovitim.

Sve značajke

Tehnologija i punjenje

Natrag

Tehnologija i punjenje

Umjesto motora s unutarnjim izgaranjem, motorni prostor e-Craftera ima vrlo kompaktan, a samim tim i puno lakši električni motor. Tijekom rada emitira gotovo nula emisija, izuzetno je tih i zahtijeva manje održavanja.

Prostor za utovar

Natrag

Prostor za utovar

e-Crafter može smjestiti onoliko paketa, strojeva ili alata kao i konvencionalni model. I svaki teret je jednako dobro osiguran.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Pazite na sve što vam je važno u pokretu - od protoka energije do oporavka i preostalog dosega.

Sustavi potpore vozaču

Natrag

Sustavi potpore vozaču

Inovativna pomoć vozaču i inteligentni sigurnosni sustavi predviđaju izazovne prometne situacije.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim