Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

e-Crafter

 

Električan, praktičan, inovativan. Budućnost gospodarskih vozila.

e-Crafter savladava zadatke sutrašnjice - već danas. Pritom nudi jednako velik utovarni prostor, baš kao što biste to i očekivali od Craftera budućnosti. 

Doživite e-Crafter na fotografijama

Volumen utovarnog prostora

Utovarite teret bez problema

Za kurirske i dostavne službe je svaki centimetar utovarnog prostora važan. Zato je važno znati da e-Crafter nudi mnoštvo prostora za sve pošiljke i da je njegova baterija smještena ispod kontrukcije vozila, što štedi dosta prostora. e-Crafter vam stavlja 10,7m3 na raspolaganje s visiom utovarnog prostora od 1.861 mm. 

Korisna nosivost

Rješava tonu zadataka

Malo koji zadatak je pretežan za e-Craftera. Specijalno kreiran za postrebe dostavnih službi, na raspolaganju vam je nosivost od 975 kg. 

Elektromotor

Ubrzajte svaki posao

Električni motor snage 100 kW/136 KS donosi maksimalni okretni moment od 290 Nm.

 

Baterije

Uvijek korak ispred

Uz električno vozilo e-Crafter vaša tvrtka nije samo jedan korak ispred drugih. Litij-ionske baterije imaju doseg do 173 km, a to će vam biti dostatno za gusto popunjen raspored. Kada se tijekom dana odlučite da je vrijeme za pauzu, na CCS punionicama snage 40 kW ćete napuniti baterije za 45 minuta - do 80%. 

Kombinacija najboljih značajki

Uvodimo progresivne značajke. Zadržavamo dokazano dobre.

Robusna, ekonomična, snažna - i fleksibilna unatoč prijetnji zabrane vožnje u središtu grada. E-Crafter nudi vam sve prednosti električnog pogona. I sve prednosti konvencionalnog gospodarskog vozila. Uvjerljivi argumenti, zar ne?

Individualne dorade i preinake

Savršeno spreman za gotovo sve zadatke.

Kako biste na svaki zadatak odgovorili spremni, potrebna vam je prava oprema. To se odnosi i na automobil, koji će biti savršeno opremljen za sve zahtjeve. Tako se mogu ostvariti sva tražena rješenja za vaše vozilo: od vozila s hladnjakom, do vozila za hitnu pomoć ili prijevozno sredstvo za invalide. Sve je moguće. 

Doznajte više

Promišljeno do posljednjeg detalja

Snažna elektronika, električni motor, CCS brzo punjenje: otkrijte koje inovativne tehnologije čine e-Crafter tako jakim i učinkovitim.

Sve značajke

Tehnologija i punjenje

Natrag

Tehnologija i punjenje

Umjesto motora s unutarnjim izgaranjem, motorni prostor e-Craftera ima vrlo kompaktan, a samim tim i puno lakši električni motor. Tijekom rada emitira gotovo nula emisija, izuzetno je tih i zahtijeva manje održavanja.

Prostor za utovar

Natrag

Prostor za utovar

e-Crafter može smjestiti onoliko paketa, strojeva ili alata kao i konvencionalni model. I svaki teret je jednako dobro osiguran.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Pazite na sve što vam je važno u pokretu - od protoka energije do oporavka i preostalog dosega.

Sustavi potpore vozaču

Natrag

Sustavi potpore vozaču

Inovativna pomoć vozaču i inteligentni sigurnosni sustavi predviđaju izazovne prometne situacije.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim