Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Ovlašteni servis
Novi Crafter
Od Kn 187.823,- uključujući PDV ? Od Kn 150.258,- bez PDV-a ?

Novi Crafter. 100% nov. 100% orijentiran na vozača.

International Van of the Year. Novi Crafter razvili smo u uskoj suradnji s njegovim ciljnim skupinama. Zahvaljujući njegovom inovativnom dizajnu, njegovoj prvoklasnoj prikladnosti za gradske vožnje s više od 15 sustava potpore za vozača i njegovoj iznimnoj raznolikosti pogona stručni žiri iz 24 zemlje izabrao ga je za International Van of the Year 2017.

Novi Crafter. Nova dimenzije veličine. Želje i zahtjevi naših kupaca neposredno su implementirani u razvoj novog Craftera. Rezultat je vozilo koje je praktično, ekonomično i inovativno kao nikada dosad.

100 % novo. 100 % orijentirano na kupce. Gospodarsko vozilo koje je ciljano prilagođeno potrebama svojih korisnika i koje je osim toga najbolje u klasi u brojnim područjima.

Uzbudljiv kao nikada dosad.

Otkrijte novi Crafter.

Uzbudljiv kao nikada dosad.

Otkrijte novi Crafter.

Značajke

Tehnologija
Vozačevo radno mjesto
Sustavi potpore za vozača
Furgon
Kamionet/šasija

Jedini model u klasi s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem za tri različite vrste pogona.

Brzina je njegova jača strana: novi Crafter jedini je model u klasi s ponudom 8-stupanjskog automatskog mjenjača koji se može kombinirati sa svim vrstama pogona. To omogućuje komfornu i štedljivu vožnju i tijekom gradskog prometa s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Najbolje radno mjesto svakog vozača.

Udobnost uvijek počinje ondje gdje završava ono što se podrazumijeva: njegovo amortizacijsko sjedalo "ergoComfort"¹, dobro osmišljene mogućnosti odlaganja i brojne druge dodatne funkcije vozačevu kabinu novog Craftera pretvaraju u udobno radno mjesto za vozače koji su često za upravljačem.

Najbolja prikladnost za gradske vožnje.

Sa svojim inovativnim sustavima potpore za vozača i sustavima sigurnosti Crafter pouzdano svladava gotovo svaku situaciju u gustom gradskom prometu predviđajući pritom situacije u prometu. Na taj način ovaj model postavlja potpuno nova mjerila po pitanju udobnosti.

Novi Crafter Furgon.

Novi Crafter furgon impresionira najboljom mogućnošću utovara i osiguranjem tereta u klasi. Nove velike dimenzije idealne su za konvencionalne spremnike za teret poput euro paleta. Veću fleksibilnost u teretnom prostoru osiguravaju opcijska univerzalna podnica i tvornička priprema za dogradne dijelove ormara.

Varijabilan i opteretiv kao nikada dosad.

Novi Crafter kamionet oduševljava po pitanju teretne površine, opreme i kapaciteta mjesta za sjedenje. Velika raznolikost varijanti s jednostrukom i dvostrukom kabinom te tri dužine vozila omogućuju optimalnu prilagodbu različitim profilima zahtjeva. Zbog male vlastite težine Crafter šasija predstavlja dobru osnovu za teže nadogradnje.

Varijante modela

Crafter furgon s povišenim krovom
Crafter kamionet
Crafter šasija

Crafter furgon s povišenim krovom

Najbolji model po pitanju mogućnosti utovara i osiguranja tereta: zahvaljujući njegovoj visini od 2590 mm novi Crafter furgon s povišenim krovom savršen je za prijevoz većih predmeta.

Crafter kamionet

Fleksibilan kao nikada dosad: u novom Crafteru s dvostrukom kabinom može se smjestiti čak sedam kolega - četiri na stražnjoj klupi. Ako stražnju klupu vratite u uspravni položaj, dobit ćete dodatan prostor za odlaganje alata, materijala i ostalog.

Crafter šasija

Optimalno spremna: zbog svoje male težine nova Crafter šasija čini savršenu osnovu za teže nadogradnje.

Info materijali & Idući koraci