Zatvoriti izbornik

Volkswagen furgon

 

Za velike i zahtjevne zadatke

Furgoni Volkswagen gospodarskih vozila pouzdano će dovesti vas i vaš teret do odredišta i pružiti vam podršku kod velikih i teških zadataka.

 

Pregledajte naše furgon modele.

Svladava svaki zadatak Caddy furgon

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. Funkcionalno, fleksibilno i svestrano: ovo okretno i kompaktno gradsko dostavno vozilo nudi vam sve što vam je potrebno za profesionalan nastup.

Najnovija verzija ikone. Transporter 6.1

Može li se nešto što je savršeno učiniti još boljim? Možemo pokušati: Transporter 6.1 već više od 70 godina preuzima vodstvo. On je original po kojemu je njegova klasa dobila ime i višestruko nagrađivani standard svoje klase. Sada počinje novo poglavlje priče o uspjehu.

Onaj koji čini velike stvari Crafter furgon

Crafter furgon postiže najbolji prtljažni volumen i mogućnosti osiguranja tereta u svojoj klasi. S tri duljine vozila, tri visine opcije i mnoštvom funkcija koje olakšavaju svakodnevni rad, Crafter furgon je idealno opremljen za sve što vaš posao zahtijeva. Naravno, uvijek ga možete nadogradtiti prema vlastitim potrebama.

Električan. Praktičan. Inovativan. e-Crafter

Nova vremena zahtijevaju nove odgovore. Ovo se posebno odnosi na sve veći dostavni promet u gradovima. S novorazvijenim e-Crafterom pružatelji kurirskih usluga sada imaju prvo električno vozilo iz ranga Volkswagen gospodarskih vozila koje već danas odgovara na zahtjeve sutrašnjice - i to s izdašnim teretnim prostorom. Baš kako biste to i očekivali od jednog Craftera.

Istaknuta serijska oprema

Radio sustavi

Moderni entertainment. Dobro informirani i uz dobru zabavu do cilja.

Serijski dostupan radijski sustav "Composition Audio" i sučelje za mobilnu telefoniju (putem bluetootha). 

Potpora pri kretanju na uzbrdici

Ugodno i jednostavno. Vaša potpora pri kretanju na uzbrdici.

 

Serijski dostupna potpora za kretanje vozila na uzbrdici sprječava kretanje unatrag te veću udobnost pri upravljanju vozilom na uzbrdicama.

Multikolizijska kočnica

Sigurnost u serijskoj opremi. Uživajte u prednostima inovativnog sustava kočenja.

Serijska multikolizijska kočnica pokreće kočenje nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari.1 Multikolizijska kočnica aktivira se kada dva međusobno neovisna senzora prepoznaju sudar. Nakon kratkog usporavanja brzina vozila se postupno smanjuje na 10 km/h, pri čemu vozač u svakom trenutku može ponovno preuzeti kontrolu nad vozilom. 

1 U okviru granica sustava.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim