Regulacija dugih svjetala "Light Assist"

Opcijska regulacija dugih svjetala "Light Assist" automatski zaslanja svjetla u slučaju da se vašem vozilu približavaju vozila iz suprotnog smjera ili da se ona kreću ispred vašeg vozila, i to prije nego što dođe do njihovog zasljepljivanja. Pri brzini iznad 60 km/h i u potpunom mraku duga svjetla samostalno će se uključiti ako je sustav prethodno aktiviran.

Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline, Comfortline i Highline.

Svjetla za maglu s integriranim svjetlom za skretanje

Po želji dostupna svjetla za maglu s integriranim svjetlom za skretanje jamče optimalnu vidljivost tijekom lošeg vremena. Glavno svjetlo s unutrašnje strane zavoja osvijetlit će rub ceste prilikom skretanja.

Serijska oprema na Caravelle Highline. Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline i Comfortline.

 

LED prednja glavna svjetla

Kratka i duga svjetla realizirana su preko energetski štedljivih LED dioda. Visoka radna sigurnost i dugi vijek trajanja LED dioda povećavaju sigurnost zahvaljujući smanjenoj vjerojatnosti kvara. LED glavna svjetla odlikuju se između ostalog velikim volumenom svjetlosti, iznimnom trajnošću, svjetlosnim spektrom nalik dnevnoj svjetlosti i manjom potrebom za energijom.

Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline, Comfortline und Highline.

Zatvori
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi

Caravelle