Regulacija dugih svjetala "Light Assist"

Opcijska regulacija dugih svjetala "Light Assist" automatski zaslanja svjetla u slučaju da se vašem vozilu približavaju vozila iz suprotnog smjera ili da se ona kreću ispred vašeg vozila, i to prije nego što dođe do njihovog zasljepljivanja. Pri brzini iznad 60 km/h i u potpunom mraku duga svjetla samostalno će se uključiti ako je sustav prethodno aktiviran.

Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline, Comfortline i Highline.

Svjetla za maglu s integriranim svjetlom za skretanje

Po želji dostupna svjetla za maglu s integriranim svjetlom za skretanje jamče optimalnu vidljivost tijekom lošeg vremena. Glavno svjetlo s unutrašnje strane zavoja osvijetlit će rub ceste prilikom skretanja.

Serijska oprema na Caravelle Highline. Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline i Comfortline.

 

LED prednja glavna svjetla

Kratka i duga svjetla realizirana su preko energetski štedljivih LED dioda. Visoka radna sigurnost i dugi vijek trajanja LED dioda povećavaju sigurnost zahvaljujući smanjenoj vjerojatnosti kvara. LED glavna svjetla odlikuju se između ostalog velikim volumenom svjetlosti, iznimnom trajnošću, svjetlosnim spektrom nalik dnevnoj svjetlosti i manjom potrebom za energijom.

Dodatna oprema uz nadoplatu za Caravelle Trendline, Comfortline und Highline.

Zatvori
Caravelle
OdKn 291.966,- uključujući PDV ? OdKn 209.991,- bez PDV-a ?

Caravelle

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi