Nasloni za ruke na vozačevom sjedalu

Naslone za ruke moguće je nestupnjevito i individualno namjestiti pomoću regulatora za namještanje. Kako bi pristup svim područjima u vozačevoj kabini bio jednostavan, oba naslona za ruke vozačevog sjedala mogu se k tome potpuno preklopiti prema gore.

Serijska oprema kod modela Caravelle Comfortline. Dodatna oprema uz nadoplatu kod modela Caravelle Trendline.

Suvozačeva klupa s dva sjedala

Ako se površina za sjedenje suvozačeve klupe s dva sjedala otklopi, otvorit će se dodatni prostor za odlaganje. Leđni naslon za Caravelle Trendline po želji je dostupan s otklopivim pretincem za odlaganje u kojem su integrirana dva držača za napitke i jedan držač za olovke.

Dodatna oprema uz nadoplatu kod modela Caravelle Trendline i Comfortline. Nije dostupno za Caravelle Highline.

Električno namještanje sjedala u 12 položaja

Vozačevo sjedalo po želji može biti opremljeno grijanjem sjedala i električnim pomicanjem. Potpora za kralježnicu, nagib leđnog naslona, visina sjedala te nagib i uzdužno pomicanje površine za sjedenje ovog sjedala mogu se idealno namjestiti u željeni individualni položaj. Pomoću funkcije memorije moguće je pohraniti tri različita namještanja sjedala. Električno namještanje sjedala u 12 položaja¹ sadrži grijanje sjedala za vozačevo i suvozačevo sjedalo.

Dodatna oprema uz nadoplatu kod modela Caravelle Comfortline i Highline. Nije dostupno za Caravelle Trendline.
¹ Samo u kombinaciji s kožom "Nappa". Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od kože "Nappa".

Funkcija Easy Entry

Sjedala Easy Entry mogu se u samo jednom potezu preklopiti prema naprijed za brži i udobniji ulazak i izlazak putnika u trećem redu sjedala. Vozila s dvojim kliznim vratima funkciju Easy Entry imaju s obje strane. Nasloni svih sjedala mogu se preklopiti prema naprijed, a to je moguće i kod sjedala s funkcijom Easy Entry.

Serijska oprema kod modela Caravelle Highline. Dodatna oprema uz nadoplatu za modele Caravelle Trendline i Comfortline.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Caravelle