Pogon na sve kotače 4MOTION

Kod opcijski dostupnog pogona na sve kotače 4MOTION sada se koristi spojka za pogon na sve kotače najnovije generacije mjenjača. Prednosti su manja težina i ponovno poboljšanje ponašanja vozila u vožnji i dinamike vožnje.

Pogon na sve kotače 4MOTION s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG
Jedinstveno u ovoj klasi: opcijski pogon na sve kotače 4MOTION dostupan je i s opcijskim 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. Kombinacija je dostupna kod 110 kW/150 KS i kod 150 kW/204 KS motora. Tako ćete naročito u brdovitom području uživati u posebnom komforu u vožnji zahvaljujući potpuno automatskoj promjeni stupnjeva prijenosa.

Mehanička blokada diferencijala
U kombinaciji s opcijskim pogonom na sve kotače 4MOTION za stražnju je osovinu opcijski dostupna mehanička stopostotna blokada diferencijala. Ona olakšava kretanje u otežanim uvjetima, primjerice izvan ceste na terenu.

Potpora za vožnju nizbrdo

Opcijska potpora za vožnju nizbrdo1 jamči kontroliranu i sigurnu vožnju nizbrdo putem ograničenja broja okretaja motora i po potrebi putem regulacija kočenja. Bez potpore vozača brzina se održava konstantnom na brzini koraka te se time rasterećuje vozač.

1 Dostupno samo u kombinaciji s opcijskim pogonom na sve kotače 4MOTION. Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Caravelle