Pomoć pri parkiranju

Olakšava parkiranje.

Različiti sustavi potpore pri prakiranju olakšat će svakodnevicu.

 

Sustav pomoći pri parkiranju "Park Assist"1

Savladava parkiranje na paralelnim parkirnim mjestima. Nakon uključivanja stupnja prijenosa za vožnju unazad, vozilo automatski preuzima upravljanje. Vozač koristi samo kvačilo, gas i kočnicu.

 

Asistent za izlazak s parkirnog mjesta1

Zvučnim upozorenjem obavještava vozača o približavanju drugog vozila prilikom izlaska s parkirnog mjesta. Ukoliko vozač ne reagira, sustav može preuzeti kontrolu nad kočnicom i pritom sprječiti moguće prometne nezgode. 

 

Sustav potpore za vožnju s prikolicom "Trailer Assist"1

Automatski upravlja vozilima s prikolicom na poprečnim parkirnim mjestima i omogućuje precizno kretanje unazad za kontrolu utovarnih rampi i drugih odredišta. Sve što vozač treba učiniti je prebaciti u stupanj prijenosa za vožnju unatrag, pritisnuti gumb za pomoć pri parkiranju i pomoću prekidača za podešavanje ogledala označite smjer u kojem prikolica treba krenuti.

Unutar granica sustava.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caravelle 6.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim