LED svjetla

Osvijetlite situaciju

Dobra vidljivost noću ili po magli: pravilna svjetla pridonose tome da se vi, kao i svi vaši suputnici, osjećate sigurno i opušteno do cilja. 

LED prednja svjetla

Veliki raspon svjetlosti i velika jačina svjetlosti: LED prednja svjetla čine i više od onoga što očekujete. Svojim atraktivnim dizajnom svjetala također ističu elegantan izgled Caravelle 6.1.

LED stražnja svjetla

Izdržljiva i energetski štedljiva LED tehnologija za vozila s vratima prtljažnika osigurava da vas drugi sudionici u prometu mogu lako prepoznati i noću i po lošem vremenu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caravelle 6.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim