Klima uređaji

Uživajte u ugodnom radnom ozračju

Klima uređaj u tren oka će namjestiti temperaturu u unutrašnjosti, a tijekom toplih, ljetnih dana osigurava hladan zrak i ugodnu atmosferu u vašem radnom ozračju. 

Kako bi se svi osjećali ugodno u Caravelle 6.1 posebni će senzori automatski aktivirati hlađenje i zračenje prostora. Naravno, funkcionira i obrnuto: Ako se vjetrobransko staklo zamagli u hladnoj sezoni, senzori vlage osiguravaju da se izlaz grijanja automatski usmjerava naprijed i uključi grijanje vjetrobranskog stakla.

Klima-uređaj "Climatronic" (3-zonska)

Potpuno automatski sustav klimatizacije s alergenim filterom ima različite senzore i održava postavljenu temperaturu konstantnom za vozača, suvozača i putnike. U putničkom prostoru, drugi grijač, dodatni isparivač i nekoliko otvora za zrak osiguravaju ugodnu klimu.

Klima uređaj u kabini s elektroničkim upravljanjem

Klimatizacija u kabini s elektroničkim upravljanjem omogućava kontinuirano podešavanje ugodne temperature.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caravelle 6.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim