Digitalni cockpit

Već danas uživajte u udobnosti vožnje iz budućnosti

Digitalni cockpit će vam već danas pokazati kako s tehnološke strane napreduje proces putovanja. Navigacijsku mapu dodatno možete prikazati između brzinomjera i podataka o okretnom momentu, ako to želite. Digitalni cockpit će tada prikazati vašu neposrednu okolinu, dok istovremeno imate pregled nad rutom koju sugerira navigacija. 

Ili jednostavno listajte svoju medijsku galeriju, a ostajte koncentrirani na vožnju i promet.

Stiže poziv? Sigurno se i jednostavno preuzmite poziv. 

Visoko kontrastnim 29,7-cm (11,7-inčnim) LED zaslonom lako se upravlja pomoću multifunkcijskog kožnog upravljača.

Na Digitalnom cockpitu imate sve najvažnije podatke o vožnji pred očima.

Upravljajte sustavima potpore za vožnju jednostavno i udobno.

Odaberite svoju omiljenu pjesmu - i zadržite pogled na cesti.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caravelle 6.1

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim