Površine za ležanje

Krevet na prvom katu veličine je 1,20 m x 2,00 m. Podnica dodatno poboljšava udobnost kod ležanja. Platneni krov omogućuje uspravan položaj sjedala kod ulaznog otvora.
Krevet u prostoru za boravak posjeduje dimenzije za ležanje od 1,14 m x 2,00 m. Dimenzije kreveta kod modela California Beach sa serijskom klupom s 2 sjedala/ležaja iznose oko 1,50 m x 2,00 m. U kombinaciji s klupom s 3 sjedala, dostupnom bez nadoplate, nalazi se multiflexboard, čime nastaje površina za ležanje od 1,50 m x 1,83 m.

Okretna sjedala ne mogu se okretati kad je ručna kočnica povučena.

Produžetak kreveta

Produžeci kreveta mogu se preklopiti prema gore i blokirati u višem položaju. Na taj se način dobiva izdašan prostor za pohranu kupljene robe ili glomaznih tereta.

Serijska oprema kod modela California Coast i Ocean. Nije dostupno za model California Beach.
Okretna sjedala ne mogu se okretati kad je ručna kočnica povučena.

Komforni podložak za spavanje

Opcijski komforni podložak za spavanje prekriva otvore, izravnava neravnine i na taj način značajno povećava udobnost kod ležanja. Podložak se slaže u tren oka i zauzima vrlo malo prostora.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele California Beach, Coast i Ocean.
Okretna sjedala ne mogu se okretati kad je ručna kočnica povučena.

Zatamnjenje u prostoru za boravak

Serijske rolete s mogućnošću izvlačenja iz obloge krovnog okvira zatvaraju se na prozorskom stupu i sprječavaju poglede izvana te prodiranje svjetla.

Lamelasta roleta

Otvor za uspon u i izlazak iz vozačeve kabine prema površini za ležanje s gornje strane zatvara se serijskom lamelastom roletom kada ga se ne koristi.

Zatamnjenje u vozačevoj kabini

U modelima California Coast i Ocean vjetrobranska se stakla serijski mogu zatamniti pomoću dviju roleta integriranih u A stupove; u modelu Beach pomoću napete tkanine. Bočna stakla u svim trima modelima serijski se prekrivaju zaslonima od tkanine.

Paket izolacijskih stakala

Izolacijska stakla po želji reduciraju jačinu vanjskih zvukova za do 6 dB (A). Vjetrobransko staklo izrađeno je od izolacijskog stakla i presvučeno posebnom presvlakom, a bočna stakla jače su izvedbe. Opcijski dostupni pomični prozori ne mogu se izraditi od akustičnog stakla.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele California Beach, Coast i Ocean.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

California