Okretna sjedala s potporom za kralježnicu

Ergonomska sjedala za vozača i suvozača opremljena su naslonima za ruke i potporom za kralježnicu. Ona jamče dobru bočnu stabilnost i može ih se okretati za oko 180°¹. Potpore za kralježnicu po želji mogu biti električno namjestive.

Električno namještanje sjedala u 12 položaja2
Vozačevo i suvozačevo sjedalo električno je namjestivo. Potpora za kralježnicu, nagib leđnog naslona, visina sjedala te nagib i uzdužno pomicanje površine za sjedenje ovih sjedala mogu se idealno prilagoditi željenom individualnom položaju. Pomoću funkcije memorije moguće je pohraniti tri različita namještanja vozačevog sjedala. Električno namještanje sjedala u 12 položaja² sadrži grijanje sjedala za vozačevo i suvozačevo sjedalo.

¹ Okretna sjedala ne mogu se okretati u vozačevoj kabini kod aktivirane ručne kočnice.
² Dodatna oprema uz nadoplatu za modele California Coast i Ocean, nije dostupno za model California Beach. Samo u kombinaciji s presvlakom sjedala Alcantara. Srednji dio sjedala i unutrašnje strane bočnih dijelova sjedne površine od Alcantare. Nije sadržana funkcija okretnog sjedala.

Pojedinačno sjedalo u putničkom prostoru

Dodatno sjedalo s udobnim naslonima za ruke može se preklapati, okretati, uzdužno pomicati te izvaditi iz vozila. Ono je opremljeno sigurnosnim pojasom pričvršćenim u tri točke i pričvrsnim točkama ISOFIX. Nije dostupno kod modela California s pogonom na sve kotače 4MOTION.

Dodatna oprema uz nadoplatu za modele California Coast i Ocean. Nije dostupno za model California Beach.

Klupe

Za putnički prostor u modelu California Beach po želji je dostupna klupa s 3 sjedala. U preklopljenom položaju, zajedno s opcijskim multiflexboardom, dobiva se površina za ležanje od 1,50 m x 1,83 m. Nije sadržan serijski spremnik za odlaganje s podlogom za ležanje.

Kod odabira klupe s 3 sjedala s dvama opcijskim pojedinačnim sjedalima za model California Beach u putničkom prostoru udobno će se smjestiti pet osoba, što model California Beach pretvara u pravo vozilo sa 7 sjedala.

Zahvaljujući klupi s 2 sjedala s opcijskim zakretnim pojedinačnim sjedalom, u putničkom prostoru modela California Beach nalazi se dovoljno mjesta za tri osobe.

Dodatna oprema uz nadoplatu za model California Beach. Nije dostupno za modele California Coast i Ocean.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

California