Radiosustav "Composition Audio"

Radiosustav "Composition Audio" obuhvaća monokromatski TFT zaslon, četiri zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje te bluetooth vezu za mobilne telefone.

Serijska oprema kod modela California Beach.

Radiosustav "Composition Colour"

Po želji dostupan radiosustav "Composition Colour" obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, osam zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

 

Serijska oprema kod modeča California Coast i Ocean, dodatna orpema uz nadoplatu kod modela California Beach.

Radiosustav "Composition Media"

Opcijski radiosustav "Composition Media" obuhvaća dodirni TFT zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, osam zvučnika, otvor za SD kartice, AUX-IN i USB sučelje u pretincu za rukavice, bluetooth vezu za mobilne telefone i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Opcijski dostupno za modele California Beach, Coast i Ocean.

Navigacijski sustav "Discover Media"

Dodatno uz funkcije radiosustava "Composition Media" s osam zvučnika integriran je još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena.1

Navigacijski sustav "Discover Media Plus"

Dodatno uz funkcije navigacijskog sustava "Discover Media" s osam zvučnika oprema po želji uključuje: digitalni radioprijam DAB+, rukovanje govornim naredbama, Car-Net App-Connect, Volkswagen Media Control, elektroničko pojačavanje glasa i sučelje za mobilni telefon "Comfort" s MEDIA-IN sučeljem.2

¹ Opcijski dostupno za modele California Beach.

2 Opcijski dostupno za modele California Beach, Coast i Ocean.

Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Poseban opcijski pretinac za odlaganje vašeg mobilnog telefona raspolaže bežičnim spajanjem na vanjsku antenu za optimizaciju kvalitete slanja i prijma mobilne mreže. Punjenje je također vrlo jednostavno: u tu se svrhu telefon mora samo povezati s USB sučeljem koje se također nalazi u pretincu za odlaganje. 

Dostupno samo u kombinaciji s radiosustavima "Composition Colour" i "Composition Media" te navigacijskim sustavom "Discover Media". Dodatna oprema uz nadoplatu za modele  California Beach, Coast i Ocean.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

California