Pogon na sve kotače 4MOTION

Kod opcijski dostupnog pogona na sve kotače 4MOTION sada se koristi spojka za pogon na sve kotače najnovije generacije mjenjača. Prednosti su manja težina i ponovno poboljšanje ponašanja vozila u vožnji i dinamike vožnje.

Pogon na sve kotače 4MOTION s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG
Jedinstveno u ovoj klasi: opcijski pogon na sve kotače 4MOTION dostupan je i s opcijskim 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. Kombinacija je dostupna kod 110 kW/150 KS i kod 150 kW/204 KS motora. Tako ćete naročito u brdovitom području uživati u posebnom komforu u vožnji zahvaljujući potpuno automatskoj promjeni stupnjeva prijenosa.

Mehanička blokada diferencijala
U kombinaciji s opcijskim pogonom na sve kotače 4MOTION za stražnju je osovinu opcijski dostupna mehanička stopostotna blokada diferencijala. Ona olakšava kretanje u otežanim uvjetima, primjerice izvan ceste na terenu.

Potpora za vožnju nizbrdo

Opcijska potpora za vožnju nizbrdo1 jamči kontroliranu i sigurnu vožnju nizbrdo putem ograničenja broja okretaja motora i po potrebi putem regulacija kočenja. Bez potpore vozača brzina se održava konstantnom na brzini koraka te se time rasterećuje vozač.

1 Dostupno samo u kombinaciji s opcijskim pogonom na sve kotače 4MOTION. Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
California
OdKn 393.017,- uključujući PDV ? OdKn 240.528,- bez PDV-a ?

California

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi