Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

California

Hotel California – i na putu kao kod kuće. Neovisno o tome koristite li je svakodnevno ili na odmoru: California je idealno vozilo za slobodno vrijeme i kampiranje s kojim ćete se svugdje osjećati kao kod kuće. Veselite se učinkovitim motorima, izuzetno kvalitetnoj unutrašnjoj opremi, modernim infotainment sustavima i sustavima potpore za vozača te inovativnim mobilnim online uslugama.

Galerija fotografija

Doživite značajke California modela iz raznih perspektiva

Doživite značajke California modela iz raznih perspektiva

Dobar osjećaj kao kod kuće. California nudi mnoštvo udobnosti na malom prostoru te impresionira s čak četiri mjesta za spavanje, potpuno funkcionalnom kuhinjom te modernim infotainment sustavima za spontane rute putovanja i još puno toga.

Car-Net
Radio i navigacijski sustavi
Grijanje i klima-uređaji
Kuhinja
Udobno spavanje
Komforna instrumentna ploča
Mobilno umrežen

Dobivajte aktualne informacije tijekom svake vožnje.

California se može opremiti brojnim mobilnim online uslugama. Umrežite je s vašim smartphoneom i internetom i pristupite aktualnim prometnim obavijestima i aplikacijama.

Moderan Infotainment

Dođite do svog odredišta dobro informirani i zabavljeni.

Neovisno o tome koristite li ih za svoju omiljenu glazbu ili spontane rute putovanja: izuzetno kvalitetni radio i navigacijski sustavi očaravaju svojim intuitivnim rukovanjem, najboljim mogućnostima umreženja i dobrim zvukom.

Individualno namještanje temperature

Uživajte u ugodnoj klimi u unutrašnjosti.

Moderni klima-uređaji u tren oka će namjestiti temperaturu unutrašnjosti, a hladan zrak će osigurati i tijekom toplijih dana. Grijanje sjedala zajamčit će ugodan osjećaj tijekom hladnijih dana. A dobru vidljivost u svim vremenskim uvjetima nudi i grijanje vjetrobranskog stakla.

Potpuno funkcionalna

Ukusna jela sada možete jednostavnije no ikada pripremiti i dok ste na putu.

Kuhinja na kotačima: u modelima California Coast i Ocean očekuje vas potpuno funkcionalna kuhinja sa spremnikom za hlađenje te kombinacijom štednjaka i sudopera i još puno toga.

Na dva kata

Doživite maksimalnu udobnost i dok spavate.

Pomoću serijskog platnenog krova u samo nekoliko poteza pretvorite model California u spavaonicu s čak četiri mjesta za spavanje.

Izuzetno kvalitetni materijali

U unutrašnjosti vas očekuje posebna atmosfera.

Vodoravne linije vanjskog dizajna nastavljaju se u unutrašnjosti na instrumentnoj ploči. Bojom usklađena kombinacija dekorativne trake, dekorativne letvice i boje unutrašnjosti stvara ugodan ambijent. Brojne praktične mogućnosti odlaganja upotpunjuju prednosti ovog modela.

Omiljeni suvozači. Napredni sustavi potpore za vozača i sigurnosni sustavi u modelu California pomoći će vam u kritičnim situacijama kao što je parkiranje i upozoriti vas u opasnim situacijama.

Sustavi sigurnosti
Pomoći pri parkiranju
Sustavi potpore za vozača
Sustavi svjetala
Adaptivna regulacija voznog postroja DCC
Visoka razina zaštite u svakoj vožnji

Uvijek tu za vas.

Sa sustavima sigurnosti u modelu California bit ćete gotovo na sve spremni: sustavi će u slučaju potrebe intervenirati tj. pružiti vam podršku i na taj način smanjiti opasnosti u cestovnom prometu.

Paze na sve

Olakšat će vam parkiranje.

Inteligentne pomoći pri parkiranju u modelu California upozorit će vas na prepreke prilikom parkiranja i olakšati vam manevriranje.

Predviđaju

Vaša podrška u kritičnim situacijama.

Inteligentni sustavi potpore za vozača učinit će vožnju u modelu California još udobnijom jer upozoravaju prilikom promjene voznog traka te u slučaju umora.

Vidljive prednosti

Uvijek uživajte u optimalno osvijetljenoj dionici.

Dugo svjetlo koje se automatski zaslanja i dodatna glavna svjetla koja će vam i kod lošeg vremena pokazati put prilikom skretanja - sve vam je dostupno.

Individualan komfor u vožnji

Vozni postroj prilagodite svakoj situaciji.

U svrhu poboljšanja voznih svojstava, s opcijskom regulacijom voznog postroja DCC možete pritiskom na gumb individualno namjestiti vozni postroj pomoću stupnjeva NORMAL, COMFORT i SPORT.

Samo u kombinaciji s višenamjenskim pokazivačem "Plus" ili "Premium".

Putujte i štedite gorivo. California raspolaže najnovijom generacijom motora s normom za ispušne plinove Euro 6. To znači da možete iskoristiti prednosti posebno niske potrošnje goriva, a da se pritom ne morate odreći užitka u vožnji.

Tehnika motora
Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG
Pogon na sve kotače 4MOTION
Snažan i štedljiv

Najnoviji motori s niskom potrošnjom.

Svaki agregat nudi posebno nisku potrošnju goriva, i to bez uštede po pitanju užitka u vožnji.

Napredan

Uživajte u visokoj razini komfora u vožnji.

Opcijski 7-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje potpuno automatsko, gotovo neprimjetno mijenjanje stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile te na taj način značajno doprinosi visokom komforu u vožnji. Možete birati između normalnog i sportskog modusa.

Opremljen za loše vrijeme

Ovako ćete svladati i planine i snijeg.

Opcijski pogon na sve kotače 4MOTION jamči dobru trakciju te optimalno rukovanje i upravljanje u otežanim uvjetima - kao kod vožnji brdovitim područjima i snijega. Pogon na sve kotače 4MOTION po želji je dostupan i u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG i mehaničkom blokadom diferencijala za stražnju osovinu - jedinstven pogonski koncept u ovoj klasi vozila.

Ispunjava sve želje Nije California bez razloga omiljeno putničko vozilo za godišnje odmore i putovanja. Zahvaljujući raznolikim mogućnostima i funkcionalnostima, putovanje na četiri kotača nudi jednaku udobnost kao u vlastitom domu.

Prostor za odlaganje
Glavna svjetla
Vanjski priključci
Sjedala
Svjetla u poklopcu prtljažnika i LED diode u podiznom krovu
Stol i stolice za kampiranje
Električki preklopiva vanjska zrcala
Pametno integrirano

Otkrijte praktične mogućnosti odlaganja.

Zahvaljujući lako dostupnom ormaru za odjeću i krovnom spremniku u modelu California na raspolaganju imate puno prostora za odlaganje odjeće, putne prtljage i opreme za slobodno vrijeme.

Izrazita jakost

Uživajte u optimalnom pogledu.

Za dobru vidljivost pobrinut će se energetski štedljiva LED glavna svjetla i sustav za čišćenje glavnih svjetala. Zaslonjivo unutrašnje zrcalo dodatno štiti od neugodnog zasljepljivanja koje uzrokuje promet iza vozila.

Jednostavno praktično

Oprema specifična za kampiranje čeka na vas.

Vanjski priključak za vodu na stražnjem dijelu vozila i 230-V utičnica pobrinut će se da model California bude idealno opremljen i za izlet u kamp.

Varijabilna

Veselite se najvećoj mogućoj fleksibilnosti.

Od ergonomskih sjedala za vozača i suvozača koja se mogu okrenuti za cca. 180° preko električnog namještanja sjedala u 12 položaja sve do izbora odgovarajuće klupe u prostoru za boravak - u modelu California imate veliku slobodu oblikovanja.

Više svjetla

Olakšavaju vam utovar i istovar.

Dvije LED žaruljice u poklopcu prtljažnika s mogućnošću prigušenja osiguravaju dodatno svjetlo u prostoru za boravak kad vani padne mrak. Kada je poklopac prtljažnika otvoren, prtljažnik i područje iza stražnjeg dijela vozila će se osvijetliti, što će vam olakšati utovar i istovar. LED osvjetljenje u serijskom podiznom krovu osigurava puno svjetlosti, a rukovanje njime moguće je preko lako dostupnih prekidača.

Serijska oprema kod modela California Ocean, dodatna oprema uz nadoplatu za modele California Beach i Coast.

Na slobodi

Pregršt mogućnosti za velike i male.

Stol i stolice za kampiranje su u modelu California praktično pospremljene i ne zauzimaju dodatan prostor, dok ih jednostavno možete postaviti ispred vozila i uživati u kampiranju.

grijana

Doživite još veću udobnost.

Zrcala su u sklopu serijske opreme električki namjestiva i grijana. A po želji mogu biti i električki priklopiva. Ovisno o modelu kućište zrcala je lakirano ili nelakirano.

Dodatna oprema uz nadoplatu kod modela California Beach, Coast i Ocean.

Varijante opreme

Infomaterijali & idući koraci