Tehnologije 6.1

Onaj pravi. Za grad i plažu.

Mogućnosti su oko vas, dokle god vam pogled seže. Već u cockpitu ispred vas leži mnoštvo novih ideja koje će važnju vožnju do odredišta učiniti zabavnijom, opuštenijom i sigurnijom. Digitalni cockpit visoke rezolucije, multimedijalni infotainment sustav najnovije generacije i moderne mogućnosti povezivanja s Volkswagenovom uslugom We Connect u tome će vam pomoći. 

 

Digitalni cockpit

California 6.1 je savršen za proputovanje obalom. Ali i za ozbiljan shopping u gradskoj džungli. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj masi i rukovanjem vozila jednostavnim poput osobnog vozila, California je odličan suputnik - i zabavljač: putem dodirnog zaslona u boji te putem multifunkcionalnog kola upravljača možete jednostavo podesiti omiljenu pjesmu i zabaviti sve suputnike. A navigacijski sustav "Discover Pro" vodit će vas do vašeg ciljanog odredišta. 

Upravljača ploča Camper

Različite klimatske zone. Neravne ceste. Strana mjesta: Kada putujete, morate se prilagoditi novim događajima. Srećom, u tome vam pomaže California 6.1. S upravljačkom pločom Camper sada vam je na raspolaganju digitalna središnja jedinica koju možete koristiti za udobno upravljanje brojnim funkcijama. Stavke izbornika odabiru se intuitivno pomoću zaslona osjetljivog na dodir. 

Volkswagen We Connect1

California 6.1 opremljena je inovativnom online funkcijom We Connect te najnovijom generacijom modularnog infotainmenta. Prema vašoj želji, možete biti online tijekom cijelog vašeg putovanja. S "We Connect" uslugom ćete dobiti istaknute značajke koje će vašu vožnju učiniti još udobnijom i sigurnijom. Bilo da trebate informacije o prometu u stvarnom vremenu ili obavijest o području kroz koje vozite - vaša California 6.1 dobro je povezana.

 

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik

California 6.1

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim