Izbornik
Zatvoriti izbornik

California 6.1

Cijena od (uključujući PDV)
77.733 € 585.679,14 HRK
Cijena od (bez PDV-a)
60.709 € 457.411,06 HRK
Snaga motora (kW)
110 - 150
kW
Snaga motora (PS)
150 - 204
KS
Potrošnja goriva
7,5 - 9,0
l/100 km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Neograničena sloboda na četiri kotača

Spavati pod otvorenim nebom i buditi se uz šum mora. Otkrivati nove države i pri tome se osjećati kao kod kuće: California 6.1 donosi neograničenu slobodu na četiri kotača. Uz mnoštvo značajki i promišljenih detalja koji će povećati osjećaj udobnosti, svako putovanje postaje nezaboravna avantura. Uživate u neovisnosti i putujte, kamo god želite. Uz sve, što vam je potrebno.

Posebno impresivan

Unutrašnjost 6.1

Više slobode – čak i u unutrašnjosti

Otkrivajte nove kulture, zemlje i mjesta svaki dan. I osjećajte se kao doma - svaki dan. California 6.1 je vaš dnevni boravak na putu. Unutrašnjost vam nudi dovoljno prostora za sve vaše potrebe, dovoljno prostora za odlaganje, ali i kuhanje, spavanje, opuštanje - sve kao u vlastitom domu. 

Udobnost spavanja 6.1

Vaš omiljeni hotel. Najveća udobnost.

Najljepša mjesta na svijetu često su ona koja uopće ne nude klasičan hotelski smještaj. No vi nemate razloga za brigu: California 6.1 opremljena je prostranim, povišenim krevetom i dovoljno prostora za vaša maštanja o najljepšim trenucima putovanja ili uspavljivanje uz šum valova. 

Tehnologija 6.1

Najbolji izbor. Za grad i za plažu.

Raznolikost mogućnosti je tolika, koliko možete samo maštati. Već se u cockpitu kriju mnoge nove ideje koje će vaše putovanje izvan utabanih staza učiniti nezaboravnom avanturom. Očekuje vas multimedijalni infotainment sustav najnovije generacije, digitalni cockpit visoke rezolucije i moderne mogućnosti povezivanja putem Volkswagen We Connecta. 

Doznajte više

Vozna dinamika 6.1

Čisti užitak. Na svakom terenu.

Kako bi putovanje na godišnjem odmoru bilo još zabavnije, California 6.1 ima razne kombinacije motora i mjenjača koje možete odabrati. Pogon na sve kotače 4MOTION obećava visoke performanse na gotovo svakoj površini, dok DSG mjenjač s dvostrukom spojkom primjetno povećava udobnost u vožnji zahvaljujući glatkim izmjenama brzina.

Sustavi potpore vozaču 6.1

Sigurni. Tijekom cijelog putovanja.

California 6.1 je savršen za proputovanje obalom. I za shopping u velikom gradu. Sve zahvaljujući sustavima potpore vozaču poput sustava prepoznavanja prometnih znakova, sustavu bočne zaštite, sustavu zaštite od naleta vjetrova, sustavima potpore pri parkiranju i vožnji s prikolicom. 

Doznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim