Radiosustav "Composition Audio"

Radiosustav "Composition Audio" obuhvaća monokromatski TFT zaslon, snagu od 2 x 20 W s četirima zvučnicima¹, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje.

Serijska oprema kod modela Caddy Conceptline i Caddy Trendline.
¹ Dva zvučnika kod modela Caddy Conceptline. 

Radiosustav "Composition Colour"

Radiosustav "Composition Colour" obuhvaća TFT zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W sa šest zvučnika¹, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje, USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Serijska oprema kod modela Caddy Comfortline i Caddy Highline. Opcijski dostupno za modele Caddy Conceptline i Caddy Trendline.
¹ Dva zvučnika kod modela Caddy Conceptline.

Radiosustav "Composition Media"

Po želji dostupan radiosustav "Composition Media" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W sa šest zvučnika¹, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima. Za ovaj radiosustav po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect².

¹ Četiri zvučnika kod modela Caddy Conceptline.
² Dodatna oprema uz nadoplatu u kombinaciji s radiosustavom "Composition Media" i navigacijskim sustavom "Discover Media". Kompatibilno s tehnologijama MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Provjerite je li vaš krajnji uređaj kompatibilan s uslugom Car-Net App-Connect. Aplikacije Car-Net App-Connect isključivo se koriste preko vašeg mobilnog telefona. Uvažite vaše ugovorne uvjete u pogledu veze za prijenos podataka i internetske veze.

Navigacijski sustav "Discover Media"

Dodatno uz funkcije radiosustava "Composition Media" u opcijskom navigacijskom sustavu "Discover Media" integriran je još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena. U kombinaciji s opcijskim mobilnim online uslugama Car-Net Guide & Inform¹ preko interneta se neprestano pozivaju aktualni podaci i informacije.

¹ Dostupno samo u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Media". Korištenje nakon četvrte godine uz nadoplatu. Za internetsku vezu potreban je mobilni Wi-Fi router kupca (npr. smartphone s funkcijom hotspot) ili prikladan mobilni USB stick (npr. Volkswagen CarStick) u kombinaciji sa SIM karticom kupca s podatkovnom tarifom za internet.

Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Poseban pretinac za odlaganje vašeg mobilnog telefona opcijski je dostupan te raspolaže bežičnim spajanjem na vanjsku antenu za optimizaciju kvalitete slanja i prijma mobilne mreže. Punjenje je također vrlo jednostavno sa sučeljem za mobilni telefon "Comfort": u tu se svrhu telefon mora samo povezati s USB sučeljem koje se također nalazi u pretincu za odlaganje.

Dodatna oprema uz nadoplatu, dostupno samo u kombinaciji s radiosustavima "Composition Colour" i "Composition Media" te navigacijskim sustavom "Discover Media".

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy
Od Kn 177.853,- uključujući PDV ? Od Kn 126.667,- bez PDV-a ?

Caddy