Radiosustav "Composition Audio"

Radiosustav "Composition Audio" obuhvaća monokromatski TFT zaslon, snagu od 2 x 20 W s četirima zvučnicima¹, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje.

Serijska oprema kod modela Caddy Conceptline i Caddy Trendline.
¹ Dva zvučnika kod modela Caddy Conceptline. 

Radiosustav "Composition Colour"

Radiosustav "Composition Colour" obuhvaća TFT zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W sa šest zvučnika¹, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje, USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Serijska oprema kod modela Caddy Comfortline i Caddy Highline. Opcijski dostupno za modele Caddy Conceptline i Caddy Trendline.
¹ Dva zvučnika kod modela Caddy Conceptline.

Radiosustav "Composition Media"

Po želji dostupan radiosustav "Composition Media" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W sa šest zvučnika¹, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima. Za ovaj radiosustav po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect².

¹ Četiri zvučnika kod modela Caddy Conceptline.
² Dodatna oprema uz nadoplatu u kombinaciji s radiosustavom "Composition Media" i navigacijskim sustavom "Discover Media". Kompatibilno s tehnologijama MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Provjerite je li vaš krajnji uređaj kompatibilan s uslugom Car-Net App-Connect. Aplikacije Car-Net App-Connect isključivo se koriste preko vašeg mobilnog telefona. Uvažite vaše ugovorne uvjete u pogledu veze za prijenos podataka i internetske veze.

Navigacijski sustav "Discover Media"

Dodatno uz funkcije radiosustava "Composition Media" u opcijskom navigacijskom sustavu "Discover Media" integriran je još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena. U kombinaciji s opcijskim mobilnim online uslugama Car-Net Guide & Inform¹ preko interneta se neprestano pozivaju aktualni podaci i informacije.

¹ Dostupno samo u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Media". Korištenje nakon četvrte godine uz nadoplatu. Za internetsku vezu potreban je mobilni Wi-Fi router kupca (npr. smartphone s funkcijom hotspot) ili prikladan mobilni USB stick (npr. Volkswagen CarStick) u kombinaciji sa SIM karticom kupca s podatkovnom tarifom za internet.

Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Poseban pretinac za odlaganje vašeg mobilnog telefona opcijski je dostupan te raspolaže bežičnim spajanjem na vanjsku antenu za optimizaciju kvalitete slanja i prijma mobilne mreže. Punjenje je također vrlo jednostavno sa sučeljem za mobilni telefon "Comfort": u tu se svrhu telefon mora samo povezati s USB sučeljem koje se također nalazi u pretincu za odlaganje.

Dodatna oprema uz nadoplatu, dostupno samo u kombinaciji s radiosustavima "Composition Colour" i "Composition Media" te navigacijskim sustavom "Discover Media".

Zatvori
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi
Caddy
Od Kn 178.777,- uključujući PDV ? Od Kn 120.946,- bez PDV-a ?

Caddy