ParkPilot

ParkPilot akustički će vas upozoriti prilikom parkiranja na prepoznate prepreke u stražnjem dijelu¹ te će razmak od prepreka prikazati i vizualno na zaslonu².

Serijska oprema kod modela Caddy Highline. Opcijski dostupno za modele Caddy Conceptline, Caddy Trendline i Caddy Comfortline.
¹ U okviru granica sustava.
² Ovisno o verziji radio ili navigacijskog sustava. Dostupno od radiosustava "Composition Colour" ili novije verzije.

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Opcijska kamera za vožnju unatrag "Rear View" olakšava parkiranje¹ tako da prikazuje ograničenu sliku područja iza vozila na zaslonu radio ili navigacijskog sustava². Dodatne statične pomoćne linije pružaju potporu prilikom parkiranja. Kamera za vožnju unatrag dostupna je samo u kombinaciji s poklopcem prtljažnika.

¹ U okviru granica sustava.
² Ovisno o verziji radio ili navigacijskog sustava. Dostupno od radiosustava "Composition Colour" ili novije verzije.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Po želji dostupna potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" svladava parkiranje na okomitim i bočnim parkirnim mjestima u više poteza¹. Nakon ubacivanja u stupanj za vožnju unatrag vozilo samostalno preuzima upravljanje. Vozač mora aktivirati još samo spojku, papučicu gasa i kočnicu.

¹ U okviru granica sustava

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy
Od Kn 177.853,- uključujući PDV ? Od Kn 126.667,- bez PDV-a ?

Caddy