TDI motori

Štedljivi 2,0 l turbo dizelski motori s common rail izravnim ubrizgavanjem dostupni su s četirima različitim stupnjevima snage od 55 kW/75 KS. 75 kW/102 KS motor i 110 kW/150 KS motor mogu se po želji kombinirani s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. S pogonom na sve kotače 4MOTION dostupan je 90 kW/122 KS motor. A jedinstveni spoj DSG mjenjača i pogona 4MOTION moguć je sa 110 kW/150 KS motorom.

TSI motori

Spoj izravnog ubrizgavanja i turbopunjenja benzinske motore koji se odlikuju mirnim radom pretvara u posebno učinkovite i izuzetno snažne pogone. 1,0 l i 1,2 l TSI motori oduševljavaju svojom štedljivom potrošnjom. S 1,4 l motorom k tome je prvi puta moguće kombinirati TSI motor s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

BlueMotion Technology

Volkswagen modeli sa sustavom BlueMotion Technology slijede ideju "Think Blue." : stoga se svaki novi motor s normom Euro 6 serijski oprema start-stop sustavom, rekuperacijom energije kočenja, potporom za kretanje uzbrdo i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem.

Start-stop sustav
Podupire vas kod ekonomičnog načina vožnje te isključuje motor u praznom hodu. Time se može smanjiti potrošnja goriva posebno u gradskom prometu.

Rekuperacija energije kočenja
Prilikom kočenja dobiva se energija trenja koja se pomoću generatora pretvara u električnu energiju. Ona je nakon toga na raspolaganju električnim trošilima.

Zatvori
Caddy
OdKn 167.277,- uključujući PDV ? OdKn 120.946,- bez PDV-a ?

Caddy

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi