TDI motori

Štedljivi 2,0 l turbo dizelski motori s common rail izravnim ubrizgavanjem dostupni su s četirima različitim stupnjevima snage od 55 kW/75 KS. 75 kW/102 KS motor i 110 kW/150 KS motor mogu se po želji kombinirani s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. S pogonom na sve kotače 4MOTION dostupan je 90 kW/122 KS motor. A jedinstveni spoj DSG mjenjača i pogona 4MOTION moguć je sa 110 kW/150 KS motorom.

TSI motori

Spoj izravnog ubrizgavanja i turbopunjenja benzinske motore koji se odlikuju mirnim radom pretvara u posebno učinkovite i izuzetno snažne pogone. 1,0 l i 1,2 l TSI motori oduševljavaju svojom štedljivom potrošnjom. S 1,4 l motorom k tome je prvi puta moguće kombinirati TSI motor s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

BlueMotion Technology

Volkswagen modeli sa sustavom BlueMotion Technology slijede ideju "Think Blue." : stoga se svaki novi motor s normom Euro 6 serijski oprema start-stop sustavom, rekuperacijom energije kočenja, potporom za kretanje uzbrdo i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem.

Start-stop sustav
Podupire vas kod ekonomičnog načina vožnje te isključuje motor u praznom hodu. Time se može smanjiti potrošnja goriva posebno u gradskom prometu.

Rekuperacija energije kočenja
Prilikom kočenja dobiva se energija trenja koja se pomoću generatora pretvara u električnu energiju. Ona je nakon toga na raspolaganju električnim trošilima.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy
Od Kn 177.853,- uključujući PDV ? Od Kn 126.667,- bez PDV-a ?

Caddy