Klima-uređaj

Poluautomatski klima-uređaj može se nestupnjevito regulirati tako da neprestano osigurava ugodnu temperaturu unutrašnjosti. Zahvaljujući velikim ergonomskim gumbima i tipkama tijekom vožnje je također moguće s lakoćom regulirati stupnjeve, raspodjelu zraka i broj okretaja ventilatora. 

Serijska oprema kod modela Caddy Trendline i Comfortline.

Klima-uređaj "Climatronic"

Klima-uređaj "Climatronic" temperaturu regulira elektronički pomoću senzora u unutrašnjosti te pritom neprestano uspoređuje stvarnu temperaturu sa zadanom vrijednošću. Zahvaljujući 2-zonskoj regulaciji temperature moguće je precizno namjestiti temperaturu zasebno za vozača i suvozača. Senzor kakvoće zraka istovremeno nadzire kvalitetu vanjskog zraka te po potrebi automatski aktivira zatvoreni optok zraka.

Serijska oprema kod modela Caddy Highline.

Grijanje vjetrobranskog stakla

Električne grijaće niti integrirane u vjetrobransko staklo osiguravaju dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uvjetima. Opcijsko grijanje vjetrobranskog stakla dostupno je samo u kombinaciji s paketom Svjetlo & vidljivost. 

Grijanje sjedala

U površinama za sjedenje i površinama naslona prednjih sjedala integrirano je grijanje koje se može zasebno namjestiti za vozačevo i suvozačevo sjedalo. Čim se aktivira paljenje, na raspolaganju ćete imati tri stupnja grijanja.

Serijska oprema kod modela Caddy Highline. Opcijski dostupno za modele Caddy Comfortline, Caddy Trendline i Caddy Conceptline.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy
Od Kn 177.853,- uključujući PDV ? Od Kn 126.667,- bez PDV-a ?

Caddy