Utičnice

Između sastanaka napunite baterije

Napunite svoj smartphone, laptop ili druge uređaje jednostavno, tijekom pauza između vožnji. U vozačevoj kabini vašeg Caddyja krije se nekoliko utičnica.

12-V utičnica sprijeda

Za potrošače električne energije, npr. mobitele ili prijenosna računala, 12 V utičnica može se integrirati u otvoreni odjeljak za pohranu na upravljačkoj ploči.

12-V utičnica u prtljažnom prostoru

Za vaše prijenosne hladnjake, uređaje sa punjivim baterijama i drugi alat možete ugraditi 12-V utičnicu u prtljažnom prostoru. 

12-V utičnica u središnjoj konzoli (nije prikazano)

Ova utičnica je pristupačna vozaču kao i suvozaču, smještena u prednjem dijelu, na središnjoj konzoli.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy Van

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim