Kuka za vuču

Kada vam je potrebno više

Manji transporti namještaja, nešto veće dostave ili sve što je vašoj obitelji potrebno za zasluženi odmor sada možete ponijeti. Kada vam je jednostavno potrebno više prostora, svoj Caddy jednostavno opremite prikolicom. 

Čvrsta kuka za prikolicu

Čvrsta, nepomična kuka za prikolicu dizajnirana je za teret prikolice od 660 kg (bez kočenja) i do 1.500 kg (kočeno) i opremljena stabilizatorom prikolice.

Odvojiva kuka za vuču

Odvojiva kuka za vuču može se lako ukloniti kad se ne koristi. To olakšava upravljanje u primjerice malim parkirnim mjestima.

Priprema za spojku za vuču (nije prikazano)

Upravljačka jedinica za priključak prikolice i profesionalno ožičenje olakšavaju ugradnju kuke za prikolicu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy Van

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim