Krovni nosači

Kada prtljažnik jednostavno nije dovoljan.

Ako idete na godišnji odmor s cijelom obitelji, u prtljažniku obično nema dovoljno mjesta. S krovnim nosačima stvarate dodatni prostor za utovar na svom vozilu - za krovne kutije, skije, snowboard, nosače za bicikle ili čak kajaci. Krovni nosači idealna su podloga za konstrukcije poput potpornih šipki i nosača ljestvi i mogu podnijeti maksimalno do 100 kg. Dostupan je u crnoj ili srebrnoj boji. Caddy Comfortline standardno je opremljen crnom bojom, Caddy Highline sa nosačima srebrne boje.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim