Fleksibilan prostor

Napravite mjesta, kada vam je potreban

Unutrašnjost Caddyja odgovara svaki dan na nove izazove. Bez obzira vozite li do 6 suputnika, morate obaviti veliku kupnju ili odraditi transport manjeg namještaja. 

Dva sjedala

Kao dvosjed, Caddy nudi impresivnih 3.030 litara prostora za utovar - još više s preklopljenim suvozačkim sjedištem. Idealno za puno prtljage.

Tri sjedala

U trosjedu je drugi red sjedala podijeljen u omjeru ⅔ prema ⅓. To rezultira različitim mogućnostima korištenja.

Četiri sjedala

Caddy s četiri sjedala može smjestiti četiri osobe i dodatnu prtljagu.

Pet sjedala

Pet sjedala i puno prostora za odlaganje: stražnja klupe nudi četiri ISOFIX nosača na dva vanjska sjedala i stoga je pogodno za dječja sjedala. Preklapanje drugog reda sjedala rezultira s obujmom prostora do 2,852 l.

Sedam sjedala

Opremljen sa sedam sjedala, Caddy je idealno vozilo za prijevoz velike grupe s velikom udobnošću. Caddy Maxi je 47 cm duži i dodatno nudi do 340 l1 utovarnog prostora za vašu prtljagu.

Vrijednosti se odnose do visine police za pakete.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim