Paketi sjedala

Unutrašnjost modela Caddy Kombi može se po želji proširiti s pet na sedam mjesta za sjedenje. U samo nekoliko poteza ovaj se model može pretvoriti i u model s 2 sjedala. Tako možete bez ikakvih problema transportirati robu i materijal.

Jednostruko i dvostruko preklopiva klupa s 3 sjedala

Klupa u drugom redu sjedala sastoji se od jednog pojedinačnog sjedala i klupe s 2 sjedala. Oba se elementa mogu međusobno neovisno jednostruko i dvostruko preklopiti te izvaditi. Ako klupu s 3 sjedala u potpunosti demontirate, dobit ćete veliku ravnu teretnu površinu.

Suvozačevo sjedalo s preklopivim naslonom

Za model Caddy po želji je dostupna funkcija otvora za prijevoz dugih predmeta. Preklopite li leđni naslon suvozačevog sjedala kompletno prema naprijed, maksimalna utovarna dužina unutrašnjosti¹ povećat će se čak na 3,01 m.

¹ Dužina unutrašnjosti s preklopljenim naslonom drugog i trećeg reda sjedala i preklopljenim suvozačevim sjedalom do kokpita modela Caddy Maxi.
Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Caddy Kombi
OdKn 156.706,- uključujući PDV ? OdKn 114.137,- bez PDV-a ?

Caddy Kombi

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi