Paketi sjedala

Unutrašnjost modela Caddy Kombi može se po želji proširiti s pet na sedam mjesta za sjedenje. U samo nekoliko poteza ovaj se model može pretvoriti i u model s 2 sjedala. Tako možete bez ikakvih problema transportirati robu i materijal.

Jednostruko i dvostruko preklopiva klupa s 3 sjedala

Klupa u drugom redu sjedala sastoji se od jednog pojedinačnog sjedala i klupe s 2 sjedala. Oba se elementa mogu međusobno neovisno jednostruko i dvostruko preklopiti te izvaditi. Ako klupu s 3 sjedala u potpunosti demontirate, dobit ćete veliku ravnu teretnu površinu.

Suvozačevo sjedalo s preklopivim naslonom

Za model Caddy po želji je dostupna funkcija otvora za prijevoz dugih predmeta. Preklopite li leđni naslon suvozačevog sjedala kompletno prema naprijed, maksimalna utovarna dužina unutrašnjosti¹ povećat će se čak na 3,01 m.

¹ Dužina unutrašnjosti s preklopljenim naslonom drugog i trećeg reda sjedala i preklopljenim suvozačevim sjedalom do kokpita modela Caddy Maxi.
Dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy Kombi
Od Kn 169.445,- uključujući PDV ? Od Kn 125.328,- bez PDV-a ?

Caddy Kombi