Pretinci za odlaganje.

Savršeno organizirani. Kao i vaš Caddy.

U vašem poslu sve mora savršeno sjesti na svoje mjesto. U tome će vas poduprijedi i vaš Caddy s dobro promišljenim pretincima za odlaganje - kako bi vam sve što je bitno, bilo nadohvat ruke. 

Pretinci i police za odlaganje

Vozačeva kabina u modelu Caddy Kombi nudi vam mnogo pretinaca i prostora različitih veličina, za sve što imate sa sobom tijekom dugog radnog dana.

  • Pretinci u vratila s mjestom za jednu 1,0 l bocu
  • četiri držača za čase u središnjoj konzoli
  • opcionalno dostupna ladica ispod sjedala
  • otvoreni pretinac za rukavice
  • dva otvorena pretinca za odlaganje
  • pretinac za odlaganje mobitela
  • opcionalno dostupan paket koji uključuje pretinac za rukavice koji se može zaključati, zatvoreni odjeljci, pretinci ispod prednjih sjedala i mrežice za prtljagu na krovnim šinama

Krovni pretinac

Direktno iznad vozačevog i suvozačevog sjedala nalazi se otvoreni krovni pretinac koji se proteže cijelom širinom vozila. Ne vidi se izvana i nudi dovoljno prostora za radne rukavice, kutiju za užinu ili notebook.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim