Infotainment

Sve nadohvat ruke: vaš ured

Vaše gospodarsko vozilo je tu da vas ne samo sigurno odveze do posla, nego da vam omogući da i putem riješite dio svojih obaveza. Dobra vijest je da će Caddy s brojnim mogućnostima povezivanja to i omogućiti. Tako možete sudjelovati na sastancima ili preuzeti nove radne zadatke - dok ste na putu. 

Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Prostor za pohranu vašeg mobilnog telefona ima vezu s bežičnom vanjskom antenom radi optimizacije prijenosa i kvalitete prijema mobilnog radija. Punjenje je također vrlo jednostavno: sve što morate učiniti je spojiti telefon na USB sučelje, koje se nalazi i u odjeljku za pohranu.

Upravljanje glasom (nije prikazano)

Veća udobnost i sigurnost putem sustava za upravljanje glasom: upravljajte telefonom, navigacijskim i zvučnim funkcijama bez skidanja ruku s upravljača. Pored toga, možete pozvati gotovo sve izbornike i zaslone na zaslonu radijskog ili navigacijskog sustava pomoću glasovne naredbe.

 

Volkswagen Media Control (nije prikazano)1

Pretvorite svoj pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač za navigacijski sustav "Discover Media" s opcijskim Volkswagen Media Control. Upravljajte funkcijama audio sustava u putničkom prostoru putem WLAN veze. Ili na primjer, prebacite navigacijsku rutu koju ste odabrali putem Google Mapsa na zaslon u boji TFT i pokrenite navigacijsku funkciju iz drugog ili trećeg reda sjedala.

 

Sučelje za mobilni telefon (nije prikazano)

Zahvaljujući standardnom bežičnom Bluetooth sučelju, možete telefonirati sigurno i udobno putem mikrofona i zvučnika tijekom vožnje.

Kompatibel mit iOS und Android. Dem Fahrer ist es rechtlich nicht gestattet, die Funktionen von Volkswagen Media Control während der Fahrt zu benutzen.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim