Fleksibilna sjedala

Od mjesta za 7 do dostavnog vozila u samo nekoliko minuta

Prevozite cijeli radni tim, a nakon toga i sav materijal? Nema problema, jer Caddy Kombi se u samo nekoliko minuta pretvara iz idealnog prijevoznog sredstva za do 7 članova tima do prostranog vozila u kojem ćete spremiti sav potreban materijal ili sve pakete. 

Preklopno suvozačevo sjedalo

Kod Caddy Kombija vam je dostupna opcija dodavanja i proširenja prostora. Suvozačevo sjedalo s mogućnošću preklapanja produžit će utovarni prostor na 3,01m.1

 

Dužina unutrašnjosti na preklopljenim stražnjim dijelovima drugog i trećeg reda sjedala i preklopljenim suvozačkim sjedalom do vozačeve kabine Caddy Maxi. Ilustracija prikazuje posebnu opremu uz dodatni trošak.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Caddy Kombi

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim