Zatvoriti izbornik

Caddy Kombi

 

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,2 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti.

Doživite Caddy Kombi na fotografijama

Dobro promišljen prostor

Sve u najboljem redu.

Oni koji rade pod vremenskim pritiskom ne žele dugo tražiti. Zbog toga Caddy Kombi ima promišljen sustav za odlaganje s odjeljcima i površinama različitih veličina. Bilo da se radi o radnoj odjeću, kutiji za ručak ili alat za rad - ovdje sve ima svoje mjesto.

Funkcionalan interijer

Onaj, koji se prilagođava

Ovo znaju svi: svaki zadatak nosi svoje izazove. Ponekad je cijeli tim u vozilu, ponekad je vozilo do kraja natovareno radnim materijalom. Caddy Kombi je dovoljno fleksibilan da se prilagodi svakoj situaciji. U tren oka se od vozila s pet sjedala pretvara u prostrano dostavno vozilo.

Visoki sigurnosni standard

Više sigurnosti, bolje putovanje.

Sigurnost je glavni prioritet - bilo da radite na velikim visinama ili s teškom opremom, ili ste izvan grada ili u napornim gradskim gužvama po lošem vremenu. Zato je Caddy Kombi prvi u svojoj klasi s zračnim jastucima vozača, suvozača i bočnim jastucima za glavu te multikolizijskom kočnicom. Možete se osloniti na svoj dobar osjećaj.

Mobilne online usluge

Odmah informirani o svim važnim stvarima

Vaš posao je dovoljno uzbudljiv. Pomoću Car-Net App-Connect i Car-Net vodiča i informiranja štedite vrijeme, novac i ponekad živce - na primjer informiranjem o trenutnoj prometnoj situaciji, besplatnim parkirnim mjestima ili jeftinim benzinskim stanicama.

Pogon na sve kotače 4MOTION

Najjači, kada je to potrebno

Caddy Kombi s opcijskim pogonom na sve kotače 4MOTION također savršeno je stabilan na mokrim, snježnim, prljavim ili oštećenim cestama. Njegova spojka na svim kotačima preusmjerava pogonsku snagu na kotače s boljom vuču - za veću sigurnost u zavojima i preciznije rukovanje. Usput, Caddy Kombi jedini je u svojoj klasi koji nudi stalne pogone na sve kotače. Daljnje prednosti i mogućnosti:

  • U kombinaciji s snažnim turbodizelskim motorom od 90 kW / 122 KS, stalni pogon na sve kotače također se savršeno povlači prilikom vuče prikolice.
  • Kombinacija 2,0-litrenog motora (110 kW / 150 KS), DSG mjenjača s dvostrukom spojkom i 4MOTION pogonom na sve kotače dodatno se povećava udobnost u vožnji.

Promišljen do posljednjeg detalja

Do sedam sjedala. Mnoštvo pretinaca za odlaganje. Sve u najvećoj kvaliteti.

Sve značajke

Prostranost

Natrag

Prostranost

Bez obzira putuje li s vama cijeli tim radnika ili ste zaduženi za prijevoz materijala, zahvaljujući fleksibilnim sjedalima i mnoštvu prostora za odlaganje - Caddy je spreman na sve.

Eksterijer

Natrag

Eksterijer

Precizne linije, dinamična prednja strana i mnogi drugi upečatljivi detalji: Caddy pokazuje kompetenciju na prvi pogled.

Interijer

Natrag

Interijer

Ugodan za rad. Opušten u slobodno vrijeme. Caddy također impresionira iznutra svojom posebnom kvalitetom izrade i brojnim dodacima.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Neka vam bude udobno tijekom cijelog putovanja: moderni infotainment, inovativne internetske usluge, višenamjenski upravljači i zasloni vam to omogućuju.

Sustavi potpore vozaču

Natrag

Sustavi potpore

Udobno i sigurno do odredišta: Moderni sigurnosni i sustavi potpore vozaču prate prometnu situaciju oko vas i mogu pomoći izvjeći kritične situacije.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim