Izbornik
Zatvoriti izbornik

Caddy Kombi

100 % nov, no i dalje 100 % Caddy Kombi

Profesionalac na svim područjima.

Nijedno drugo vozilo njegove klase ne objedinjuje varijabilnost, fleksibilnost i solidnost toliko savršeno kao Caddy Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,1 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal. Čak se i manji predmeti mogu brzo i sigurno smjestiti.

Unutrašnjost

Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy Kombi potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinirani instrument i infotainment sustav u tomu su slučaju povezani u najsuvremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit). Digitalizirani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul s tipkama za funkcije svjetla i vidljivosti na lijevoj strani višenamjenskog kola upravljača te modul ispod infotainment sustava s tipkama za izravan pristup različitim funkcijama izbornika. Također, Caddy Kombi oduševljava aktivnim sustavom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim značajkama.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Zaslon Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom te dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može birati među trima različitim konfiguracijama zaslona. To može učiniti putem tipke View na novom višenamjenskom kolu upravljača. Prvi prvoj konfiguraciji mjerač broja okretaja motora i brzinomjer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini zaslona prikazana je razina koju je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik smartphonea. Digital Cockpit se, u kombinaciji s najsofisticiranijom varijantom infotainment sustava, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Funkcionalan interijer

Interijer koji se prilagođava

Ovo znaju svi: svaki zadatak nosi svoje izazove. Ponekad je cijeli tim u vozilu, ponekad je vozilo do kraja natovareno radnim materijalom. Caddy Kombi je dovoljno fleksibilan da se prilagodi svakoj situaciji. U tren oka se od vozila s pet sjedala pretvara u prostrano dostavno vozilo.

Motori

Štedljivi i snažni

Kod modela Caddy Kombi možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin¹. Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsuvremenije tehnologije. Oni već tijekom 2020. godine ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filtrima za krute čestice. Ovisno o odabiru motora, potrošnja modela Caddy Kombi niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom.

Suvremeni sustavi potpora

Automatski više udobnosti

Uz opcijski dostupne, najsuvremenije sustave potpora, u modelu Caddy Kombi možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Više informacija

 

We Connect

Vrhunac praktičnosti: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, opcijski dostupne u svakom modelu Caddy Kombi, We Connect usluge, brojne dodatne funkcije i ponude We Connect Plus usluge: kako bi vaš ulazak u svijet digitalne mobilnosti već sada bio jednostavan i praktičan, za vas smo pripremili tri praktična paketa ponuda. Koji vam najviše odgovara?

Više informacija

Dodajte više teretnog prostora

Želite prevesti mnogo prtljage ili putujete s cijelom obitelji na godišnji odmor? Za to vam je potrebno mjesta - stoga jednostavno povećajte tovarni prostor Caddy Kombija. Prikolica nudi dodatan prostor za odlaganje i uvijek je spremna za korištenje zahvaljujući praktičnoj kuki za vuču s mogućnošću skidanja. Kuka za vuču s mogućnošću skidanja može podnijeti opterećenje do 1500 kg (za prikolice s kočnicama) i opremljena je stabilizacijom sprege. U kombinaciji s velikim dvokrilnim stražnjim vratima s prozorom na Caddy Kombiju omogućen je jednostavan utovar prtljage, robe ili većih tereta.

Caddy Kombi neprestano je povezan s internetom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.