Zatvorena pregradna stijenka

Stijenka u visini krova kompletno pregrađuje vozačevu kabinu od teretnog prostora i na taj način jamči visoku pasivnu sigurnost. Fiksno je spojena s karoserijom vozila i ispunjava normu DIN 75410-3 "Osiguranje tereta u kombi vozilima".

 

Pregradna stijenka s prozorima

Za Caddy furgon po želji je dostupna pregradna stijenka s prozorom. Ova je stijenka također u visini krova poput zatvorene pregradne stijenke te dodatno raspolaže dvama velikim prozorima od nelomljivog stakla. Tako ćete uvijek imati pregled nad vašim teretom.

Djeljiva i zakretna pregradna stijenka

S opcijski djeljivom i zakretnom pregradnom stijenkom u samo nekoliko poteza možete povećati volumen teretnog prostora za 0,5 m3. U tu svrhu trebate potpuno preklopiti suvozačevo sjedalo u prostor za noge i otvoriti vrata integrirana u pregradnu stijenku za 90°. Tako ćete dobiti vodoravnu dužinu teretnog prostora za veće predmete od 2600 mm kod Caddy furgona te vodoravnu dužinu teretnog prostora od 3070 mm kod Caddy Maxi furgona. Pregradna stijenka zakrenuta prema središnjoj konzoli vozaču nudi optimalnu zaštitu.

Gumena podna obloga

Za teretni prostor modela Caddy opcijski se može naručiti gumena podna obloga. Zaštitni sloj od plastike koja se može prati precizno je prilagođen obrisima ožljebljenog poda. Osim toga gumeni se materijal odlikuje dobrom općom i zvučnom izolacijom.

Univerzalni pod

Univerzalni pod idealna je priprema za naknadnu ugradnju sustava ormara različitih proizvođača koji su za to predviđeni. Posebno obrađeni profili u podnoj oblozi omogućuju u svakom trenutku fleksibilnu montažu i demontažu sustava ormara bez lijepljenja ili bušenja.

Ušice za vezanje tereta

Teretni prostor u sklopu serijske opreme raspolaže sa šest preklopivih ušica za vezanje tereta koje su fiksno spojene s podnicom vozila. Caddy Maxi furgon ima čak osam ušica za vezanje tereta. Tako pomoću otpornih zateznih traka možete sigurno i pravilno pričvrstiti alat i materijal.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy Furgon
Od Kn 139.505,- uključujući PDV ? Od Kn 111.604,- bez PDV-a ?

Caddy Furgon