Radiosustav  "Composition Audio"

Serijski radiosustav "Composition Audio" obuhvaća monokromatski TFT zaslon, snagu od 2 x 20 W s dvama zvučnicima, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje.

Radiossustav "Composition Colour"

Po želji dostupan radiosustav "Composition Colour" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 12,7 cm (5"), CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s dvama zvučnicima, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje, USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima i dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam.

Radiosustav "Composition Media"

Opcijski radiosustav "Composition Media" obuhvaća TFT dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,33"), senzore približavanja, CD jedinicu kompatibilnu s MP3 i WMA datotekama, snagu od 4 x 20 W s četirima zvučnicima, dvostruki tuner s funkcijom Phase Diversity za najbolji mogući radioprijam, otvor za SD karticu, AUX-IN sučelje i USB sučelje koje je između ostalog kompatibilno s iPhone uređajima. Za ovaj radiosustav po želji je dostupna mobilna online usluga Car-Net App-Connect¹.

 

¹ Dodatna oprema uz nadoplatu u kombinaciji s radiosustavom "Composition Media" i navigacijskim sustavom "Discover Media". Kompatibilno s tehnologijama MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Provjerite je li vaš krajnji uređaj kompatibilan s uslugom Car-Net App-Connect. Aplikacije Car-Net App-Connect isključivo se koriste preko vašeg mobilnog telefona. Uvažite vaše ugovorne uvjete u pogledu veze za prijenos podataka i internetske veze.

 

 

 

 

 

Navigacijski sustav "Discover Media"

Kod opcijskog navigacijskog sustava "Discover Media" dodatno je uz funkcije radiosustava "Composition Media" integriran još jedan otvor za SD kartice s kartama. Za instalirane karte za Europu s uslugom Volkswagen MapCare na raspolaganju su vam besplatna aktualiziranja preko početne stranice Volkswagena. U kombinaciji s opcijskim mobilnim online uslugama Car-Net Guide & Inform preko interneta se neprestano pozivaju aktualni podaci i informacije¹.

 

¹ Korištenje nakon četvrte godine uz nadoplatu. Za internetsku vezu potreban je mobilni Wi-Fi router kupca (npr. smartphone s funkcijom hotspot) ili prikladan mobilni USB stick (npr. Volkswagen CarStick) u kombinaciji sa SIM karticom kupca s podatkovnom tarifom za internet.

 

Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Poseban pretinac za odlaganje vašeg mobilnog telefona opcijski je dostupan te raspolaže bežičnim spajanjem na vanjsku antenu za optimizaciju kvalitete slanja i prijma mobilne mreže. Punjenje je također vrlo jednostavno sa sučeljem za mobilni telefon "Comfort": u tu se svrhu telefon mora samo povezati s USB sučeljem koje se također nalazi u pretincu za odlaganje.

Dodatna oprema uz nadoplatu, dostupno samo u kombinaciji s radiosustavima "Composition Colour" i "Composition Media" te navigacijskim sustavom "Discover Media".

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy Furgon
Od Kn 139.505,- uključujući PDV ? Od Kn 111.604,- bez PDV-a ?

Caddy Furgon