TDI motori

Štedljivi 2,0 l turbo dizelski motori s common rail izravnim ubrizgavanjem dostupni su s različitim stupnjevima snage. Posebno verzije s 55 kW/75 KS i 75 kW/102 KS oduševljavaju svojim niskim vrijednostima potrošnje i emisija. 75 kW/102 KS motor i 110 kW/150 KS motor mogu se po želji kombinirani s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. 90 kW/122 KS motor dostupan je samo s pogonom na sve kotače 4MOTION.

TSI motori

Spoj izravnog ubrizgavanja i turbopunjenja sva tri motora pretvara u posebno učinkovite i izuzetno snažne pogone koji se odlikuju mirnim radom. Svojom štedljivom potrošnjom posebno impresioniraju novi 1,0 TSI motor i 1,2 l TSI motor. S 1,4 l benzinskim motorom k tome je prvi puta dostupan TSI motor koji se može kombinirati s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

BlueMotion Technology

Volkswagen modeli sa sustavom BlueMotion Technology slijede ideju "Think Blue." : stoga se svaki novi motor s normom Euro 6 serijski oprema start-stop sustavom, rekuperacijom energije kočenja, potporom za kretanje uzbrdo i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem.

Start-stop sustav
Podupire vas kod ekonomičnog načina vožnje te isključuje motor u praznom hodu. Time se može smanjiti potrošnja goriva posebno u gradskom prometu.

Rekuperacija energije kočenja
Prilikom kočenja dobiva se energija trenja koja se pomoću generatora pretvara u električnu energiju. Ona je nakon toga na raspolaganju električnim trošilima.

Zatvori
Caddy Furgon
OdKn 135.609,- uključujući PDV ? OdKn 108.487,- bez PDV-a ?

Caddy Furgon

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi nam pomogla da vam ponudimo najbolje moguće iskustvo prilikom posjeta naših web stranica.
Prihvati i nastavi