TDI motori

Štedljivi 2,0 l turbo dizelski motori s common rail izravnim ubrizgavanjem dostupni su s različitim stupnjevima snage. Posebno verzije s 55 kW/75 KS i 75 kW/102 KS oduševljavaju svojim niskim vrijednostima potrošnje i emisija. 75 kW/102 KS motor i 110 kW/150 KS motor mogu se po želji kombinirani s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG. 90 kW/122 KS motor dostupan je samo s pogonom na sve kotače 4MOTION.

TSI motori

Spoj izravnog ubrizgavanja i turbopunjenja sva tri motora pretvara u posebno učinkovite i izuzetno snažne pogone koji se odlikuju mirnim radom. Svojom štedljivom potrošnjom posebno impresioniraju novi 1,0 TSI motor i 1,2 l TSI motor. S 1,4 l benzinskim motorom k tome je prvi puta dostupan TSI motor koji se može kombinirati s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

BlueMotion Technology

Volkswagen modeli sa sustavom BlueMotion Technology slijede ideju "Think Blue." : stoga se svaki novi motor s normom Euro 6 serijski oprema start-stop sustavom, rekuperacijom energije kočenja, potporom za kretanje uzbrdo i optimiziranim gumama sa smanjenim trošenjem.

Start-stop sustav
Podupire vas kod ekonomičnog načina vožnje te isključuje motor u praznom hodu. Time se može smanjiti potrošnja goriva posebno u gradskom prometu.

Rekuperacija energije kočenja
Prilikom kočenja dobiva se energija trenja koja se pomoću generatora pretvara u električnu energiju. Ona je nakon toga na raspolaganju električnim trošilima.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Caddy Furgon
Od Kn 139.505,- uključujući PDV ? Od Kn 111.604,- bez PDV-a ?

Caddy Furgon